NM Trysil Slopestyle og Bigair  26.-29. mars (avlyst)

NM Trysil Slopestyle og Bigair 26.-29. mars (avlyst)

Sted:
Trysil
/
Start:
26/3/2020
/
Slutt:
29/3/2020

Påmeldingsinfo

På grunn av situasjonen knyttet til koronaviruset, har Brettforbundet dessverre besluttet å avlyse all organisert aktivitet ut april.

Påmeldte vil bli kontaktet for refusjon.

Mer informasjon her: https://www.brettforbundet.no/…/brettforbundets-arrangement…

For påmelding gå HER

PÅMELDINGSFRIST FOR NM TRYSIL ER 17. MARS 18:00

Praktisk info

Bibs

Startnummere som brukes under pipe NM leveres tilbake etter konkurransen.

Når kjørerne får startnummer når de registrerer seg på Radisson hotellet beholdes de resten av uken, og leveres tilbake når kjøreren er ferdig. Bibs må være på hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Om Trysil

Familievennlige Trysil er Norges største skisted, med alt fra store barneområder til variert kjøring i lange brede bakker. Gjennomtenkt, familievennlig, moderne og et enestående utvalg i bra overnatting - er beskrivende stikkord for Trysil som alpinsted. Alt er bygd opp rundt Trysilfjellet, der brede og lange bakker slynger seg nedover fjellsidene og fortsetter ned under tregrensen.

Trysil består av fire sammenhengende områder, alle med særpreg. Fra de sorte bakkene i Høgegga, til de røde, blå og grønne på Skihytta, Trysil Turistsenter og Trysil Høyfjellssenter. Store barneområder på begge sider av fjellet, der snøgubben Valle er barnas beste venn, sikrer hele familien gode skiopplevelser.

Trysil er en av Norges største skisenter, med alt fra store barneområder og variert kjøring i lange brede bakker til et bra parktilbud. NM i snowboard arrangeres området ved den sorte og røde løypa i Trysil ved t-kroken og arenaen er i bunnen av Night´n like ovenfor Låven. Fra Låven hører du oss godt. Parkcrewet Odd Roar Solerød og Øyvind Sjøli er en kjernekarer og kommer til å bygge en råbra course! Både på NM 2016 og X Games kvalik siste to år har de og Trysil vist at de kan bygge så bra at det kan settes trippelcorks! De kommer til å passe på at det lille ekstra er klart for NM. Trysil er kjent for å ha en knallbra park. m Parken er fordelt på flere områder, og det finnes mer enn nok boltreplass for de som ikke skal kjøre NM også. Vi kommer også til å lage et helt eget setup som ender i arenaen vår med mulighet for hiking. Kanskje du alt har fått med deg at det har kommet minipipe i Trysil?

Trysil som vintersportssted er både familievennlig og lekestue for de beste snowboardkjørerne i landet.  Trysil kan kort beskrives som gjennomtenkt, familievennlig og med løyper og park for alle nivåer. Det finnes også overnatting og spisesteder for alle ønsker.  

Overnatting

Radisson Blu Resort Trysil er stolte av å være arrangørhotell for NM 2020. Radisson Blu Resort Trysil ligger ski in, ski out fra arenaen. Det tar 4 min å gå opp til der vi holder til. Leilighetene og rommene er romslige, og hotellet holder høy standard på alle områder. Det er både bowlinghall, spillrom, stor resepsjon med bar/restaurant, treningsrom, bassengområdet med badstue og den kjente flowrideren (surfebølge) og egen spa-avdeling for dem som vil ha en pust i bakken.

DET ER DESSVERRE FULLT PÅ HOTELLET, MEN DU KAN SETTE DEG PÅ VENTELISTE VED Å KONTAKTE RADISSON

Booking skjer ved å sende mail til reservation.trysil@radissonblu.com ref SnowboardNM 2020

Det er mulig å avbestille rom inntil 8 dager før - så det er ingen grunn til å vente.

Transport

Det går buss fra Gardermoen og Oslo direkte til Radisson Blu Resort Trysil.

Som medlem i en av våre klubber får du superrabatt hos AVIS med priser helt ned til 800,- for helgen.

For priser og bestilling kan du enkelt bestille bil til rabattert pris HER

(MERK: prisene er bare gyldig dersom du kan vise medlemsskap når du henter ut bilen)

Protester

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 500,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Kjørermøte

Her må alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Doping

Her som ellers i resten av norgescup og andre renn er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vær forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese på: www.dopinglisten.no

Tidsskjema og format

Detaljert tidsskjema kommer i februar, dette er oversikten.

TORSDAG - registrering

FREDAG - slopestyle alle klasser

LØRDAG - bigair alle klasser

SØNDAG - værdag/banked slalom for alle, inkludert kids/foreldre

Antidoping

Brettforbundet jobber aktivt med antidopingarbeid.

Er du utøver? Opplæring og informasjon er en viktig grunnpilar i antidopingarbeidet. E-læringsprogrammet Ren Utøver er laget av Antidoping Norge for idrettsutøvere, trenere, ledere og deres støtteapparat. Ren Utøver er bygget opp omkring sju utvalgte områder innenfor antidopingarbeidet. Det tar om lag 30 minutter å gjennomføre alle modulene. Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post. Klikk deg inn på renutover.no og sett i gang!

LES MER OM REN UTØVER

På Antidoping Norge sine hjemmesider kan du lese mer om medisinsk fritak og legemiddelsøk, denne informasjonen finner du her:

LES MER OM MEDISINSK FRITAK OG LEGEMIDDELSØK

Rent særforbund er en sertifiseringsordning som setter krav til særforbundenes handlingsplaner og innsats i antidopingarbeidet.

LES MER OM RENT SÆRFORBUND

Vil du at klubben din skal bli Rent idrettslag?  

LES MER OM RENT IDRETTSLAG

Kongepokalen

Regler og retningslinjer

Brettforbundet deler ut H.M Kongens Pokal (Kongepokalen) til beste prestasjon under NM. Med beste prestasjon menes prestasjon av internasjonalt format, i øvelse(r) som holder et høyt nivå.

Tildelingen av Kongepokalen, som deles ut siste dag under NM, bestemmes av en egen komite med følgende medlemmer:

  • Leder: Tord Olsen (styremedlem, Brettforbundet)
  • Hoveddommer NM
  • Sophie Leenderts (styremedlem, Brettforbundet)
  • Bijora Sardarian (ansatt, Brettforbundet)

Fullstendige regler for tildeling av Kongepokalen kan lastes ned her.

Forsikring

For å delta i snowboardkonkurranser i regi av Snowboardforbundet (Norgescup og NM) må kjørere løse MADcard. Hvis du kun ønsker å være forsikret på ett spesielt arrangement kan du tegne en engangslisens (MADcard) på stedet. Engangslisens kan også kjøpes på nett i forkant. Da gjelder forsikringen kun for den ene konkurransen. Hvis du kjøper en helårslisens gjelder den hele sesongen 2020. Kjørere må medbringe kvittering på betalt MADcard.

For NM må du kjøpe en enganslisens for hver dag du konkurrerer dersom du ikke har helårs madcard.

Madcard

  • Alle kjørere som har fylt 13 år må ha MADcard-forsikring. Forsikring er kun gyldig sammen med klubbmedlemskap. Kvittering forevises vedregistrering dagen på renndagen.
  • Info/kjøp MADcard HER
  • MAD-card, og klubbmedlemskap kan også ordnes på stedet. Men vil du unngå mer kø enn nødvendig anbefaler vi deg å ha det klart på forhånd.
  • NB! Godkjent hjelm påbudt!

Feed

Ingen oppdateringer.