Live resultater

Live resultater poster

Frivillige og antidoping

Rekruttering av frivillige

Forbundets aller viktigste folk er crew og frivillige. Uten denne drivkraften vil det være tilnærmet umulig å arrangere store arrangement,

Brettforbundet er alltid på leting etter dyktige og motiverte frivillige som har en interesse for surf og arrangement. Er du en person som passer til vårt miljø og som kan yte det lille ekstra for at surf-Norge er du en perfekt kandidat, og husk, frivilligere er lykkeligere enn folk flest!

Ren Utøver

Som medlem av Brettforbundet er man underlagt NIFs lov. Dette innebærer derfor at man er underlagt NIFs antidopingreglement og at man med det kan bli dopingtestet.

Ren utøver er et e-læringsprogram for utøvere og ledere på alle nivå i norsk idrett som skal sørge for opplæring og informasjon - to viktige grunnpilarer i antidopingarbeidet. Kurset er bygget opp omkring sju utvalgte områder innenfor antidopingarbeidet, tar om lag 30 minutter å fullføre og kan tas når som helst, hvor som helst. Når man har fullført alle modulene vil dette bli registrert og man vil motta et diplom på e-post.

Brettforbundet oppfordrer derfor alle utøvere til å gjennomføre Ren utøver! Klikk deg inn HER og sett i gang!