Live resultater

Ingen events

Frivillig

Rekruttering av frivillige

Forbundets aller viktigste folk er crew og frivillige. Uten denne drivkraften vil det være tilnærmet umulig å arrangere så store arrangement som NM og Snowboardawards.

Snowboardforbundet er alltid på leting etter dyktige og motiverte frivillige som har en interesse for snowboard og arrangement. Er du en person som passer til vårt miljø og som kan yte det lille ekstra for at snowboard-Norge er du en perfekt kandidat, og husk, frivilligere er lykkeligere enn folk flest!

Når og hvor trenger vi deg?

Vi trenger i hovedsak frivillige til NM og Snowboardawards. Likevel dukker det ofte opp andre aktiviteter der vi har behov for frivillige. NM 2020 avholdes over tre forskjellige helger, i Oslo Vinterpark, Kongsberg og Trysil. Halfpipe er grenen som kjøres i Oslo, mens SBX kjøres i Kongsberg, Big air og Slopestyle gjennomføres i Trysil. Som frivillig kan du enten velge å være med på ett av arrangementene, eller du kan velge det som passer deg best, vi trenger folk alle steder! Eller kanskje har du en venn du har lyst å dele siden med? Uansett, vi har lyst til å møte nye mennesker!

24. oktober.  kickstarter vi årets sesong med snowboardernes egen gallafest, Snowboardawards. Dette er en heidundrende markering av de kjørerne og ressurspersonene som har utmerket seg i løpet av året som har gått. Det er også en stor hyllest til miljøet og kulturen. Vi feirer oss selv, hverandre og kjærligheten til sidelengs kjøring på snø. Har du lyst til å feire fjorårets sesong med hele Norges snowboardmiljø er dette en gylden mulighet!

Dersom du er interessert kan du sende mail til: frivillig@snowboardforbundet.no