Live resultater

Ingen events

Crew og frivillige

Rekruttering av frivillige

Forbundets aller viktigste folk er crew og frivillige. Uten denne drivkraften vil det være tilnærmet umulig å arrangere så store arrangement som NM og awards.

Brettforbundet er alltid på leting etter dyktige og motiverte frivillige som har en interesse for snowboard, skateboard, surfing og arrangement. Er du en person som passer til vårt miljø og som kan yte det lille ekstra for at brett-Norge er du en perfekt kandidat!

Når og hvor trenger vi deg?

Normalt kickstarter vi sesongen med snowboardernes egne gallafest, Snowboardawards. Dette er en heidundrende markering av de kjørerne og ressurspersonene som har utmerket seg i løpet av året som har gått. Det er også en stor hyllest til miljøet og kulturen. Vi feirer oss selv, hverandre og kjærligheten til kjøring på snø. Har du lyst til å feire fjorårets sesong med hele Norges snowboardmiljø er dette en gylden mulighet!

Dersom du er interessert kan du sende mail til: frivillig@brettforbundet.no