Norgescup Vierli slopestyle og bigair

Norgescup Vierli slopestyle og bigair

Sted:
Vierli
/
Start:
3/1/2020
/
Slutt:
5/1/2020
No items found.

Påmeldingsinfo

Påmeldingsfrist: TORSDAG 2. Januar kl 19:00  

Generell info


Vi gleder oss til den første Norgsecuphelgen 2020. Vierli har som vanlig kommet godt i gang med parkbyggingen og med både slopestyle og big air samme helg må det bli bra! Lenger nede finner du info om heiskort og overnatting. Parken er åpen fredag 3. fra 18:00-20:00 og registrering er fredag kveld 19-21!


Påmeldingsaavgift

Deltagelse koster 200,- som betales ved påmelding.  Kids koster kr. 100,-. Ved for sen påmelding kommer du rett til registrering fredag kveld, da koster påmeldingsavgiften.

HUSK MADCARD - det er bare gyldig dersom du er ledig i klubb og kjøpes HER

De som melder seg på, men som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i Norgescup siste 52 ukene fra Norgescup-rankingen. Selv om du har betalt i forkant må du gi beskjed dersom du ikke stiller.

Type konkurranse:

Dette er 2 Norgescup konkurranser som gir poeng på rankigen. Her gjelder det også å delta med tanke på NM. De 10/5 (gutter/jenter) i samlet fra overall Norgescupranking av  junior og yngre junior etter slopestyle i Trondheim får delta i SS og BA i NM på Trysil. Det er ingen krav til FIS-lisens på Norgescup eller NM.                                  


Hvem kan delta?                   Alle som er medlem av snowboardklubb og har betalt kontingent, og som har betalt forsikring (MadCard). Utøvere under 13 år trenger ikke betale MADcard.                  

Premiering: Det deles ut pengepremier i seniorklassene. I øvrige klasser premieres 1. til 3. plass. Alle kids får premie. Kids blir ikke rangert.  

Rennkort/Dagskort (med BIBS)

7-15 år: 1 dag 231, 2 dager 420, 3 dager 546.

Voksen: 1 dag 291, 2 dager

NB: Husk å ta med KeyCard, ellers må dette kjøpes i tillegg.


Kjørermøte: Kjørermøte holdes i bunnen av bakken/paddock. Her må alle være for å få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renn og tekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.    


NB: Arangementet foregår i Januar, det er ingen varmestue i umiddelbar nærhet så påkledningen bør være god.

                                                             

BIBS: Bibs (startnummeret) må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Bibs er personlig og kan ikke overdras. Om Bibs forsvinner vil det faktureres løperen 500,- Å levere inn Bibs 'en er altså kjørernes eget ansvar. I verste tilfelle kan løperen utestenges fra NC til regning er betalt.

NB! Godkjent hjelm er påbudt i konkurransen!              

Overntatting:


KLASSEINNDELING

Alder regnes som antallet år kjøreren fyller i løpet av 2020.

Barneidrettsbestemmelsene er noe vi i Brettforbundet er opptatt av å følge, for å ta vare på de yngste snowboarderne. Her finner du vårt skriv om Barneidrettsbestemmelsene dersom du lurer på noe: BARNEIDRETTSBESTEMMELSENE


KIDS-klasse >12 år (f. >2010) Dette gjelder hele sesongen.

KIDS-klassen blir ikke rangert, og det er premier til alle

De fleste kjørere i KIDS-klassen er 10-12 år, men det er ingen eksakt aldersgrense. Hver enkelt klubb gjør vurdering på om kjøreren kan være med på Norgescup eller ikke.

Yngre junior 13 til 15 år (f. 2005-2007)


Junior 16-18 år (f. 2002-2004)

Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)

Senior/Open 18 år og eldre (f. 2002  eller tidligere)Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale rankingen.

Nedre aldersgrense for Open-klassen er 16 år det året du kjører (dvs. du må minst være født i 2004). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Jury/arrangementskomité

På hver arrangement er det satt opp en jury, bestående av TD, rennleder og hoveddommer og kjører-representant,  som tar avgjørelser når det gjelder endringer, avlysninger og generell gjennomføring av konkurransen i såmråd med kjørerne


                                               Overnatting

www.rauland.no, telefon 35 07 23 00.

Hytte “Fjellsyn” inntil 9 personer Kr. 2700,- pr. Døgn + vask kr 1100

Camp Vierli Kr. 580,- pr. døgn. Prisen på Camp Vierli inkluderer frokostbuffe og fri bruk av internett                                  

   

PENGEPREMIER

Har du vunnet pengepremier i norgescupen? Lurer du på hva du skal gjøre? Følg instruksen under ved å trykke på "vis mer" knappen eller ta kontakt med vår økonomimedarbeider! Du finner også veiledning på baksiden av sjekket du vant på konkurransen.

Kontaktinfo:

Økonomimedarbeider

Julia Dimova

julia@snowboardforbundet.no


Gratulerer med pallplasseringen! Her får du informasjon om utbetaling av pengepremier. Du har følgende alternativer.

  1. Sende faktura fra ditt eget foretak. Gyldig foretak er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer. Faktura sendes på e-post eller i posten til Brettforbundet (se adressen under). Fakturaen merkes med navn på kjører, konkurranse, pallplas­sering og gren. Faktura må være gyldig og ha fakturanummer som er tildelt maskinell eller er forhåndstrykt.
  2. Lønnsutbetaling med skattetrekk. Får du ikke gjort overnevnte alternativ kan du få premiene utbetalt som lønn.  Da må du sende følgende informasjon til julia@snowboardforbundet.no: navn, adresse, fødselsnummer, epostadresse, telefonnummer og kontonummer. Merk eposten med ”Pengepremier NC årstall”.

Utbetaling av pengepremier skjer ikke før en av overnevnte punkter er levert iht instruksene.

For sesongen 2020  må du levere premiesjekk før 1. mai 2020 for å få premiepengene.

Adresse: Brettforbundet, Sandakerveien 24c, inngang D7 0473 Oslo


NIF sine bestemmelser om barneidrett.

Bestemmelsene er absolutte regler som skal overholdes, etterleves og håndheves. Rettighetene og bestemmelsene må sees i sammenheng.

Du finner info fra NIF her. Vårt eget skriv finner du HER


ANTIDOPING

Norges Snowboardforbundet jobber aktivt med antidopingarbeid.

Er du utøver? Opplæring og informasjon er en viktig grunnpilar i antidopingarbeidet. E-læringsprogrammet Ren Utøver er laget av Antidoping Norge for idrettsutøvere, trenere, ledere og deres støtteapparat. Ren Utøver er bygget opp omkring sju utvalgte områder innenfor antidopingarbeidet. Det tar om lag 30 minutter å gjennomføre alle modulene. Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post. Klikk deg inn på renutover.no og sett i gang!

LES MER OM REN UTØVER

På Antidoping Norge sine hjemmesider kan du lese mer om medisinsk fritak og legemiddelsøk, denne informasjonen finner du her:

LES MER OM MEDISINSK FRITAK OG LEGEMIDDELSØK

Rent særforbund er en sertifiseringsordning som setter krav til særforbundenes handlingsplaner og innsats i antidopingarbeidet.

LES MER OM RENT SÆRFORBUND

Vil du at klubben din skal bli Rent idrettslag?  

LES MER OM RENT IDRETTSLAG


                                               Kontaktinformasjon                  

Mette Kvåle

Arrangementansvarlig

Brettforbundet
Mail: mette@snowboardforbundet.no Mobil: 95 10 47 74                  


Per Willy Hegge

Rennleder
KIF Snowboard Mail:per.willy.hegge@gmail.com Mobil: 90 60 75 75        

Feed

Ingen oppdateringer.