Instruktørkurs 2 | Snowboard

Beskrivelse

Snowboard er i konstant utvikling og i dag finnes det mange forskjellige disipliner. For å heve kompetansen til instruktører og trenere innen forskjellige temaer, introduseres instruktør 2-kurs. Hvert kurs varer en helg og undervisningen vil være teoretisk og praktisk med fokus på teknikk, terminologi og instruksjon av hvert enkelt tema. Kursene gir kunnskap til å instruere viderekomne snowboardere og er også nyttig for egen utvikling. Snowboardforbundet har i dag instruktørkurs 2 for park og funksjonshemmede.

Selv om kursene fokuserer på forskjellige temaer, ligger snowboardforbundets verdier med lek til grunn for kursene. En god snowboarder er også en allsidig snowboarder, og derfor oppfordres det til å ta mer enn bare ett temakurs. Som instruktør og trener vil man få en bedre helhetlig forståelse av snowboard om man har bredere kompetanse og som verktøy vil man kunne variere instruksjonen mer.

Hva må du kunne før kurset?

Meld deg inn i din lokale klubb eller meld deg inn i Frikjørerlosjen som er snowboardforbundets klubb for deg som ikke har tilhørighet i en annen klubb. Trykk HER, finn klubben og meld deg inn!

Hva skal du kunne etter kurset?

Kurstyper

Park / Funksjonshemmede

Varighet

20 timer per kurs

Aldersgrense

18 år

Krav

Instruktørkurs

Sertifisering

Instruktør i valgte tema(er), for eksempel parkinstruktør

Pris for medlemmer

Kr. 2500

Prisen forutsetter at du er medlem i en snowboardklubb.

Pris for ikke-medlemmer

4200