Trenerkurs | Snowboard

Beskrivelse

Om man skal trene snowboardere som ønsker å få litt mer ut av kjøringen sin, er trenerutdanningen stedet å lære. Det er stor etterspørsel etter sertifiserte trenere i både klubber og alpinskoler over hele landet og det er et stort potensiale for å starte opp snowboardtreninger nye steder.

Trenerutdanningen undervises over to helger på høsten og fokuserer på barmarkstrening (skate/turn/styrke/bevegelighet etc), pedagogikk og treningslære. Trenerkurset vil gi økt kompetanse innenfor barmarkstrening og utvikle pedagogiske ferdigheter som trenerrollen krever. Som snowboartrener vil du kunne instruere på alle nivåer, fra barn til konkurransekjørere på internasjonalt nivå.

Trenerkurset passer veldig godt for dere som jobber i lokale snowboard klubber og i folkehøgskoler, høgskoler og videregående skoler som har idrettslinjer med snowboard.

Hva må du kunne før kurset?

Hva skal du kunne etter kurset?

Kurstyper

Varighet

40 timer fordelt på to helger om høsten

Aldersgrense

18 år

Krav

Instruktørkurs + minst ett instruktørkurs 2

Sertifisering

Snowboardtrener

Pris for medlemmer

Gratis for klubbtrenere. Prisen forutsetter at du er medlem i en snowboardklubb. Meld deg inn i din lokale klubb eller du kan melde deg inn i Frikjørerlosjen som er snowboardforbundets klubb for deg som ikke har tilhørighet i en annen klubb. Trykk HER, finn klubben og meld deg inn!

Pris for ikke-medlemmer