Live resultater

Ingen events

Crew, frivillige og antidoping

Rekruttering av frivillige

Forbundets aller viktigste folk er crew og frivillige. Uten denne drivkraften vil det være tilnærmet umulig å arrangere så store arrangement som NM og awards. 

Brettforbundet er alltid på leting etter dyktige og motiverte frivillige som har en interesse for snowboard, skateboard, surfing og arrangement. Er du en person som passer til vårt miljø og som kan yte det lille ekstra for at brett-Norge er du en perfekt kandidat!

Når og hvor trenger vi deg?

Normalt kickstarter vi sesongen med snowboardernes egne gallafest, Snowboardawards. Dette er en heidundrende markering av de kjørerne og ressurspersonene som har utmerket seg i løpet av året som har gått. Det er også en stor hyllest til miljøet og kulturen. Vi feirer oss selv, hverandre og kjærligheten til kjøring på snø. Har du lyst til å feire fjorårets sesong med hele Norges snowboardmiljø er dette en gylden mulighet!

Dersom du er interessert kan du sende mail til: frivillig@brettforbundet.no

Ren Utøver

Som medlem av Brettforbundet er man underlagt NIFs lov. Dette innebærer derfor at man er underlagt NIFs antidopingreglement og at man med det kan bli dopingtestet.

Ren utøver er et e-læringsprogram for utøvere og ledere på alle nivå i norsk idrett som skal sørge for opplæring og informasjon - to viktige grunnpilarer i antidopingarbeidet. Kurset er bygget opp omkring sju utvalgte områder innenfor antidopingarbeidet, tar om lag 30 minutter å fullføre og kan tas når som helst, hvor som helst. Når man har fullført alle modulene vil dette bli registrert og man vil motta et diplom på e-post. 

Brettforbundet oppfordrer derfor alle utøvere til å gjennomføre Ren utøver! Klikk deg inn HER og sett i gang!