Om Brett for Alle

Med støtte fra DAM-stiftelsen og sparebankstiftelsen har vi kunnet lansere Brett for alle, et inkluderingstilbud

Om prosjektet

Brettforbundet har i lang tid hatt et sterkt fokus på inkludering og jobber kontinuerlig med å tilpasse seg endrede behov og utfordringer. Vi vet at det er mange som ønsker å prøve ut denne sporten, men som av ulike årsaker ikke har mulighet.

Vi er derfor stolte over å kunne tilby inkluderingsprosjektet Brett for alle - som har til hensikt å skape brettglede for alle, uansett personlige forutsetninger. Dette gjør vi ved fjerne barrierer som tid og kostnad knyttet til idrettsdeltakelse, gjennom å blant annet kjøpe inn utstyr som klubber kan låne ut til gamle og nye medlemmer, tilby markedsmateriell, tilby midler til kursing og skape aktivitet der brukerne er.

I retur ønsker vi å vise frem den flotte aktiviteten som skapes i klubbene, og inspirere flere klubber til å bli med på å tilby brettsport til alle. Vi ønsker å presentere suksesshistoriene fra klubbene på våre nettsider, samt dele tips og triks om hvordan man kan tilrettelegge for å gjøre det enklere å inkludere.


Bli med

Prosjektet ble startet i 2019 og har allerede gitt mange en mulighet til å oppleve gleden med skate- og snowboard. Vi håper derfor at vårt arbeid vil inspirere flere klubber til å være med i dette viktige arbeidet.

Vi bistår klubben i opplæring, utstyr, finner deltagere og setter i gang prosjektet. Alle klubber som deltar på BFA får et start-kit, her finner du alt du trenger for å komme i gang, både digitalt og fysisk.

Vi har også en tips og triks -side der vi fyller på med info som vi mener brukere, klubben og aktivitetsledere har godt av å få med seg. Denne oppdaterer vi fortløpende.

Inspirerende lesning? Ja, det er bare å ta kontakt så skal vi hjelpe dere i gang. Ta kontakt med klubb- og utdanningsansvarlig Magnus Bye på magnus.bye@brettforbundet.no!

For klubber


Som BFA-klubb er du med på å skape brettglede! 

Vi ønsker å skape brettglede over hele landet i alle klubbene.
Vi har derfor satt av midler som vi ønsker å gi til klubbene for å sikre aktivitet.
Om dere trenger komplette skate- og snowboard, beskyttelse, midler til å utdanne eller lønne instruktører, eller kanskje dere trenger midler til å kjøpe inn pølser for å sette stemningen rundt aktiviteten i bakken eller parken? 

Aktiviteten skal være gratis og dokumenteres i form av en artikkel og bilde/foto som vi kan bruke her på nettsiden for å vise frem hva som skjer og som inspirasjon til andre brettklubber.

Som BFA-klubb får du også tilgang til markedsmateriell, pressemelding, stickers, plakater og annen morro som du kan bruke i markedsføringen før og etter arrangement.

BFA er et levende produkt som alltid er under utvikling for å tilpasse oss verden vi lever i. Derfor er all tilbakemelding viktig for både oss som jobber med dette, klubber og andre interessenter som ser til BFA for inspirasjon til deres inkluderingstilbud.

Tilhenger'n

For at vi skal kunne nå flest mulig brukere over tid, har vi nå laget BFA-hengeren.
Med en skaphenger fylt med morro - er vi på vei til en plass nært deg. Om vinteren er hengeren fylt opp med komplette snowbord og beskyttelsesutstyr og om sommeren bytter vi ut med skateboard.

Hengeren låner vi ut til klubber som ønsker å arrangere BFA og som ikke har lokale utlånsordninger eller nok utstyr til å dekke etterspørselen av deltagere. Vi kjører også rundt på turnè hvor målet er å sikre brettglede til hele landet.

Viktig at man tar kontakt i god tid for å sikre at man finner en ledig dato for å låne hengeren.

Hengeren er hovedsaklig til bruk for brettklubber som er medlem av Brettforbundet.


Kontaktinfo

Besøks- og postadresse

Brettforbundet, Sandakerveien 24 C, Bygg 7D


klubbhenvendelser:

magnus@snowboardforbundet.no


E-mail presse:

matias@snowboardforbundet.no


Vi vil gjerne at du følger oss på