Adrenalin & Deigen inviterer til progressiv jentecamp i samarbeid med Brettforbundet!

Jenter født 2011-2005 inviteres til samling 19.-20.november i Oslo.

Joachim Eltvik, bedre kjent som Deigen, vil ha hovedansvaret for samlingen sammen med 1x trener fra Adrenalin og Shaun Askil Hast fra Brettforbundet.

Kamilla Taklo og Ingrid Lehovd fra Heminghallen

Det stilles noen generelle krav for å bli med på denne samlingen, i den form at utøverne skal ha god kjennskap til medium- størrelse hopp og enkel men stabil railkjøring. Samlingen vil foregå i høyt tempo og dermed er det å foretrekke at påmeldte har god kjennskap til triks med minimumskrav om 180 m.m. på hopp, kunne kjøre rails/bokser, samt ha overordnet forståelse for triksnavn og rotasjonsretninger. Med ønske om å utvikle egne ferdigheter utover dette er å foretrekke på denne samlingen. Samlingen har som mål om å gi flere jenter på dette nivået muligheten til å;

- Bli en del av/ skape et godt sosialt miljø på tvers av klubbene i Norge

- Bidra til bredere og større utvikling på tvers av de påmeldte.

- Utvikle seg fra et godt generelt ferdighetsnivå (nevnt over)

- Gi de påmeldte "verktøy" ila samlingen som de kan bruke selv til å bygge videre på egen utvikling.

Adrenalin/IL Heming & Brettforbundet stiller med;

- Trenere med høyt ferdighetsnivå

- God kunnskap rundt ferdighetsutvikling

- Bred erfaring fra snowboardmiljøet

- Meget godt humør!

Under samlingen skal trenerne sikre utøvernes tro på egen mestring. Dette gjøres gjennom en rød tråd og progressiv utvikling i samlingsopplegg. Innholdet i samlingen vil først foregå på innendørsflatene i både JumpYard og i Heminghallen. Deretter setter vi barmark og teori i praksis til SNØ for størst mulig overføringsverdi.

Dette er noe vi håper skal oppleves som gøy, resultere til økt eierskap rundt fremtidig progresjon, og bidra til forståelse for hva som skal til for å nå opp til høyere nivå innenfor snowboard.

Pris: 800,- per deltager

Frist for påmelding: 16.november

Påmeldte står ansvarlig selv til å finne transport til/fra Oslo og overnatting om det trengs.

NB! Begrenset antall plasser - førstemann til mølla gjelder!

Påmelding er bindende og gjøres HER!

Schedule;

Lørdag 19.nov 5t; Oppmøte på JumpYard (Lørenskog)

Kl.08-10.00: 2t JumpYard - Bli kjent, målsetning for samling, oppvarming/m innhold

Kl. 10-11: Lunsj

Kl. 11-13.00: 2t - SNØ - delt i grupper, ferdighet / alder osv. avhengig av antall påmeldte.

Søndag 20.nov 5t; Oppmøte på Nye Heminghallen (Heming)

Kl. 10-12: 2t Heminghallen - oppvarming, balanse, spes.SB/ rails, trampoliner (felles og delt i grupper, ferdighet / alder osv. avhengig av antall påmeldte)

Kl.12.00-13.00: Transport Heming/lunsj -> SNØ

2t Snø m/opplegg.

Kl. 13.00-15.00: 2t - SNØ - delt i grupper, ferdighet/ fokusområder/ forbedringer/ - deles evt. inn i alder/erfaring fra dagen før, avhengig av antall påmeldte.

Detaljert program sendes til påmeldte deltagere siste uken før oppstart.

Ny surfekomité har avholdt sitt første møte!
23.2.2024

Ny surfekomité har avholdt sitt første møte!

Vi ønsker den ferske komiteen lykke til med sitt viktige arbeid for å styrke surfesporten i Norge.

Recap NC & NM Kongsberg SBX
20.2.2024

Recap NC & NM Kongsberg SBX

Sjekk ut recap fra NM og NC i Kongsberg her

20 nyutdannede snowboardinstruktører de siste ukene
19.2.2024

20 nyutdannede snowboardinstruktører de siste ukene

Brettforbundet har de siste to ukene gjennomført flere instruktørkurs, hvor 20 nye lokale trenere nå står klare!

Resultater NC & NM SBX
18.2.2024