Dette er surfelandslaget 2022/2023!

Dette er surfelandslaget 2022/2023!

DETTE ER SURFELANDSLAGET 2022/2023!

Møt landslaget i surf - vi gleder oss til å følge med på gjengen!

Ingeborg Sofie Nakken
Ingeborg er 42 år gammel og surfer for Jæren surfklubb/Bore surfklubb. Det meste med surfing er kontakten med bølgen som gir en euforisk frihetsfølelse. Som mål for sesongen ønsker Ingeborg å surfe det beste hun kan hver gang.

Funfact om Ingeborg: For ikke lenge siden var jeg "stuntkvinne" i en reklamefilm som handlet om surfing.
Ine Haugen
Ine er 33 år gammel og surfer for Jæren surfklubb. For Ine er det beste med surfing at det gir en vakker balanse mellom mestringsfølelse og ydmykhet for naturkreftene. Ine skal høsten 2022 bli mamma og gleder seg masse til det. Videre er hun veldig motivert for å komme tilbake til bølgene i 2023.

Funfact om Ine: Det tok meg nesten 5 år å venne meg av å gjøre pop-up med knærne.
Camilla Pedersen
Camilla er 39 år gammel og surfer for Jæren surf/Bore Surfklubb. Camilla synes det beste med surfing er havet og har som mål for sesongen å være i havet mest mulig og ha det gøy.
Tuva Børsheim 
Tuva er 27 år gammel og surfer for Lofoten Ekstremsportklubb. For Tuva er det beste med surfing å være i havet, få kjenne på naturkreftene og energien som er der. Det gir enorm mestringsfølelse, mange utfordringer og mye ro i sjelen. Som mål for sesongen ønsker Tuva å være et forbilde for andre jenter/kvinner i Norge, og vise at jenter kan, og burde, ta den plassen de fortjener i lineupen og ellers i livet! 

Funfact om Tuva: Aldri fått coaching før. Redd for åpent og dypt hav. Sjokoladeavhengig. Tok bilde med Kelly Slater i 2016, uten å vite hvem det var.
Helle Løvseth
Helle er 33 år gammel og surfer for Bore surfklubb. For Helle er det beste med surfing å være i havet og ute i naturen. Å sitte på brettet en vindstille morgen i soloppgang er fantastisk. Andre dager er havet så voldsomt at man føler seg så liten og adrenalinet pumper før hun går ut i vannet. For Helle må det beste med surfing derfor være kombinasjonen av naturopplevelser samt det å kunne oppleve fysisk og psykisk mestring ved selve surfingen. Etterhvert har det også blitt stor motivasjon/glede med alle menneskene hun har møtt gjennom surfing. Som mål for sesongen håper Helle på å seile i stillehavet med venner, samt surfe og dykke etc. Hun håper også å pushe nivået sitt slik at hun kan komme tilbake til sesongen 2023 og være en medaljekandidat under NM.

Magnus Nordmo
Magnus er 23 år gammel og surfer for Jæren Surfeklubb. Magnus synes det beste med surfing er at det er så mentalt. Som mål for sesongen ønsker Magnus å utforske Finnmark.

Funfact om Magnus: Jeg er egentlig ikke så glad i vann.
Thiago luna Albuquerque
Thiago er 34 år gammel og surfer for Jæren surfklubb. Det beste med surfing er å være i kontakt med naturmiljøet og være med gode venner. Den beste følelsen i verden er når du dropper en bølge. Som mål for sesongen håper Thiago på å konkurrere så mye han kan og å prøve å surfe bedre, samt prøve en ny manøvrer air.

Funfact om Thiago: Jeg er eksplosiv og aktiv. Jeg elsker å surfe. Elsker å konkurrere - jeg får en flamme inne meg når konkurranser nærmer seg.
Scott Erlandsen
Scott er 27 år gammel og surfer for Jæren surfklubb. Det beste med surfing er tilknytning til sjøen. Som mål for sesongen ønsker Scott å forbedre sitt eget surfenivå og bidra til å inspirere den neste generasjon av norske surfere.

Funfact om Scott: Begynte å surfe da jeg var 12 år gammel.
Lorentz Haugland
Lorentz er 27 år gammel og surfer for det meste i Lofoten, for Lofoten Ekstremsportklubb. For Lorentz er det beste med surfing at han kan være ute i naturen og gjøre det han synes er gøyest, og at enhver økt er forskjellig som gir en stor variasjon og en enorm mestringsfølelse. Mål for sesongen er å alltid bli bedre til å surfe, men først og fremst er det å ha det gøy og dele bølger med gode venner! Han skal delta på både VM og NM nå i høst, så målet er selvfølgelig å gjøre det så bra som mulig der også.

Funfact om Lorentz: Klappet en sel mens jeg holdt en surfetime. Kjæreste med Tuva på landslaget. 
Frode Goa
Frode er 46 år gammel og surfer for Jæren Surfklubb. For Frode er det beste med surfing å være ute i sjøen, med naturopplevelsene, soloppgangene- og nedgangene, tubes og det å plukke masse bølger. Mål for sesongen er å gjøre så mange aerials som mulig, kanskje sette en air reverse (360) og å sette en aerial i en konkurranse.

Funfact om Frode: Kan sykle sittende bakfrem på sykkel og rekorden min er vel 7 km.
Ingunn Botnen-waarum
Ingunn er 40 år gammel og surfer for Jæren surfklubb. For Ingunn er det beste med surfing helt klart bølgene. Som mål for sesongen håper Ingunn på å ikke være skadet.
Shannon Ainslie (trener)

REKRUTTLANDSLAGET

Felix Golden
Felix er 20 år gammel og surfer per nå for Jæren surfklubb og snart for Stad. For Felix er det at surfing alltid gir han noe nytt å utfordre seg på det beste med surfing. Målet for sesongen er å utvikle seg teknisk og pushe enda mer enn tidligere.

Funfact om Felix: Jeg var sannsynlig den med flest timer i vannet i Norge under lockdown 2020.
Mikael Brodschøll
Mikael er 19 år gammel og surfer for Lista Bølgerytterforening. Mikael synes det beste med surfing er når bølgene er firing og har som mål for sesongen å få airs on lock.

Funfact om Mikael: Jeg trenger en sponsor.
Pia Høie Holgersen
Pia er 19 år gammel og surfer for Jæren Surfeklubb. Pia synes det beste med surfing er følelsen av fokus og ro man får av å være i vannet, i tillegg til adrenalinet etter en god bølge. Målet for sesongen er å prioritere mye tid og trening i surfing.

Magne Hølland


Se så mye annet spennende!

Slalom Skateboard European Championship
16.5.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Slalom Skateboard European Championship

Europamesterskap i slalom skateboard 18. og 19. mai i Frankrike

Olympic Qualifier Series 2024
16.5.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Olympic Qualifier Series 2024

Info om Olympic Qualifier Series i Shanghai her

Springsession Dombås
7.5.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Springsession Dombås

Springsession på Dombås 2.–5.mai

World Junior Surfing Championship
1.5.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

World Junior Surfing Championship

To norske surfere med i VM i surfing i El Salvador

Her er landslagene 2024/2025
30.4.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Her er landslagene 2024/2025

Her er snowboardlandslagene for 2024/2025-sesongen

Bang Slalom
30.4.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Bang Slalom

Bang Slalom Hemsedal 27. april 2024

alle artikler