Disse er nominert til SnowboardAwards!

Disse er nominert til SnowboardAwards!

Tiden er inne for å kåre årets beste snowboard-prestasjoner. Se hvem som er nominert og stem frem din favoritt!

Heller ikke i år ble det mulig å gjennomføre den festen SnowboardAwards egentlig skal være. Det er ikke dermed sagt at vi ikke kan gjøre stas på de sinnsyke snowboard-prestasjonene vi har sett siden sist. Årets utdeling blir en light-versjon, med elleve priser som skal deles ut på Instagram og Facebook. Disse er: årets kvinnelige kjører, mannlige kjører, standout, gjennombrudd, ildsjel bilde, klubb, park, video, part og triks.

I tillegg til en uavhengig og kompetent jury, kan du være med på å avgjøre hvem som stikker av med prisene.

ÅRETS EDIT

Doom

Jurybegrunnelse: Badplans viser igjen at de er fortjent til å være nominert til årets edit. Crewet har nok en gang produsert en helt rå streetedit med et høyt nivå kjøring kombinert med en smule galskap. Editen har mye variasjon av spots og triks. Alt fra kreative elementer til helt ville spots! For Badplans kan alt bli et spot. Spesielt må vi trekke fra parten til Kristoffer Lerånd. Dette må være noe av det beste vi har sett av Krish! Slamsene skuffer heller ikke i år, og hadde vi hatt en årets slam kategori hadde garantert Krish stukket av med seieren der…  Editen er godt satt sammen av Andreas Grong som er tilbake igjen bak linsen og redigeringen. I tillegg til god teknisk utføring, har editen en god fortellerevne hvor vi får fortalt en historie om vennegjengen fra Trondheim.

Hjemmekontor

Jurybegrunnelse: Hjemmekontor er et velkomponert prosjekt med Øyvind Fykse bak linsen og Len Roald Jørgensen foran. Et friskt pust blant årets nominerte! Under lockdown fikk Len også prøvd seg på hvordan det var å ha hjemmekontor som snowboarder. Len bor i skogen i Asker og i editen ser vi at denne skogen blir utnyttet til det maximale! Vi har ikke sett mye norsk skog blir shreddet på denne imponerende måten før, samt bli fanget opp i en god teknisk edit. Editen har en god fortellerevne og vi får et godt inntrykk av Lens personlighet og snowboardstil. Dette er på en måte en streetedit, bare i skogen - hvor skogens naturlige elementer blir brukt på en kreativ og imponerende måte. Denne editen er både nyskapende, kreativ og original. Den inspirerer til å kjøre snowboard på en annen måte enn vi er vant til.

Rumble

Jurybegrunnelse: Wow, her var det mye snacks fra Torgeir og Ståle! Gutta drar på helt enormt i backcountryen og det blir formidlet gjennom eksemplariske vinkler og bilder av Spenny aka Gimbal God. Det er alt fra tette lines i skogen, street og til helt spinnville triks på store hopp i backcountryen. Rumble er teknisk veldig bra gjennomført. Det ser også ut at samarbeidet mellom filmer og kjørere er veldig bra, noe som fører til et resultat hvor kjørerne får vist sine talenter på brett, men også at deres personlighet og stil blir formidlet. Editen gjør oss målløs, samtidig som den inspirer, og vi blir skikkelig gira på å kjøre snowboard igjen!

We are kind  

Jurybegrunnelse: Finnes det noe som er bedre enn å stå på snowboard sammen med venner? I denne editen redigert av Eirik Lunder kommer gleden av å stå på snowobard sammen med venner tydelig fram. Kjørerne sin snowboardglede smitter, samt gleden av å dele oppturer og mestringsfølelse. Kjøringen er teknisk og leken, og vi ser kjørerne utforsker alt fra bunnløs pudder, solfylt backcountrykjøring på Fonna til kjøring ute i gatene. Det er noen skikkelig imponerende streetspots som blir kjørt i denne editen. Editen setter i gang gode følelser og en lyst til å dra ut og kjøre snowboard.

Intense Therapy

Jurybegrunnelse: Den nye streetediten til Sensesse, redigert av Maria Hilde, minner oss på hvor viktig snowboarding kan være for den mentale helsen, og hvor viktig det er å ha et sted å høre til, derav navnet. En kan tydelig se at gjengen er gode venner og at de har det gøy når de kjører snowboard sammen. Dette blir godt formidlet gjennom redigeringen og smitter over på oss som seere! Sensesse har virkelig steppet opp gamet, og dette er noe av det beste vi har sett fra dem. Editen har fått oppmerksomhet i flere internasjonale snowboardmagasiner, med flere triks på det høyeste nivået vi har sett fra kvinnelig streetkjøring i Norge. Musikkebruken er også god, med 3 av 4 låter brukt fra det nyeste albumet til Sassy 009 som også er en del av gjengen og som har klipp i editen selv.

ÅRETS PART

Fridtjof “Fridge Sæther Tischendorf

Parten til Fridtjof i Scandalnavians er variert og består av teknisk kjøring på store rails i streeten og helt spinnville flips og spins i backcountry-en på Island. Fridtjof sin tilnærming til snowboard er oppfinnsom og original. Parten til Fridge kombinerer så mye vi elsker med snowboard - å ha det gøy, kreativitet, noen solide slams og ikke minst helt sinnssyk rå og teknisk kjøring! Dette kan også synes å gjenspeile hans personlighet og stil, noe som vi digger!

Len Roald Jørgensen

Det er sykt gøy og underholdende å se Len kjøre snowboard i parten hans i Scandalnavians. Det ser også ut som at Len koser seg når han kjører snowboard, noe som gjør det ekstra gøy og en får lyst til å dra ut og kjøre snowboard selv. Det oser kreativitet, både av spotsene Len velger å kjøre, og måten han kjører de på. I tillegg til å kjøre sykt fett, har han veldig kul stil og utfører triks på et skyhøyt nivå!

Ståle Sandbech

Vi forstår godt at denne parten vant “fan favorite” under X Games Real Snow. Ståle kjører både teknisk og variert, og utforsker både streetelementer og backcountry på en helt rå måte. Det er tette lines i skogen, gnarly railtriks og helt ville triks i backcountry-en! Ståle viser at han er en full pakke når det kommer til snowboarding. I enderen sin klinker han også til med en switch double rodeo 12 som er en NBD (never been done). En helt rå og og imponerende part fra Ståle.

Torstein Horgmo

I Afterlight viser Torstein backcountrykjøring i verdensklasse. Alle som har kjørt i løssnø ved at det er ikke bare bare å lande alltid. Torstein får det til å se enkelt ut! I bunnløs pudder lander han både stilfulle og imponerende triks. Parten har også en fantastisk ro over seg med mye slowmo, og en blir nesten hypnotisert av å se på kjøringen sammen med musikken. Parten får oss til å drømme oss til fjells og man kan omtrent ta og føle på følelsen av å kjøre snowboard i drømmende forhold.

Ulrik Badertscher

Med store luftige svev og en rekke imponerende triks i bunnløs pudder, viser Ulrik at han absolutt er en å regne med når det kommer til rå snowboardkjøring. I parten hans i den nye Beyond Medal filmen ser vi Ulrik kaste seg utfor store drops, kjøre elegante svinger og butters og klinker til med noen helt rå triks ut backcountrykickers. Vi ser også en trippel backflip uti fjellene der! Altså, wow!

ÅRETS MANNLIGE KJØRER


Marcus Kleveland

Jurybegrunnelse: Marcus har kjørt bedre enn noensinne denne sesongen. Dette er imponerende i seg selv, men ekstra imponerende med tanke på at dette er comebacket hans etter den heftige kneskaden. På X Games i Aspen havnet Marcus øverst på pallen i Big Air og fikk med det sitt fjerde X Games gull. I VM i Slopestyle stakk han også av med seieren på et suverent vis. Kleveland satte konkurransens to beste poengsummer i begge runsa sine. Dette var også med en såpass vond ankel at han egentlig hadde bestemt seg for å bryte. I tillegg vant han World Cup sammenlagt. En sinnsykt imponerende sesong av Marcus Kleveland og en utrolig fortjent nominasjon til årets mannlige kjører.

Mons Røisland

Jurybegrunnelse: Selv med en sesong med skade har Mons vist at han er en av de råeste snowboarderne. VM måtte dessverre legges på hylla på grunn av skaden, men heldigvis fikk Mons vist hva han er god for i X Games i Aspen. I Big Air kom han på pallen sammen med Kleveland og stakk av med bronsen. I slopestyle var det kun en som var bedre, og stakk med det av med sølv! Hvis du har fulgt med på Instagram nå i høst kan du se at Mons har pushet det til neste nivå og landet en frontside 1800 i Østerrike. Faktisk helt spinnvilt!

Ståle Sandbech 


Jurybegrunnelse:
Ståle leverte en helt rå part til X Games Real Snow denne sesongen med en heftig kombinasjon av rå street kjøring og vill backcountry kjøring. Parten viser i tillegg til kjøring på et skyhøyt nivå også et godt øye for spots både i streeten, skogen og på fjellet. Parten ender med en hel rå switch double rodeo 12 i backcountryen, som også er en NBD! Parten til Ståle fikk en velfortjent bronse. I tillegg ble parten hans fansen sin favoritt gjennom en avstemning blant alle partsa. Utenom å filme til Real Snow produserer Ståle også edits til hans egen kanal StaleLife med høy kvalitet på både produsering og kjøring!

Mikkel Bang

Jurybegrunnelse: Mikkel ble under Natural Selection kåret til “the best all-mountain male rider on the planet”. Dette sier vel sitt! Under hele Natural Selection viste Mikkel en kombinasjon full send og flow fra topp til bunn. Med presise landinger, perfekte transitions og både stilfulle og risikable triks slo Mikkel ut konkurrentene sine en etter en og stakk av med en velfortjent seier i en av snowboardverdens råeste konkurranser.


ÅRETS KVINNELIGE KJØRER

Stine Espeli

Jurybegrunnelse: Fjorårets gjennombrudd-nominerte har fortsatt å imponere denne sesongen, noe som gir henne en fortjent nominasjon til årets kvinnelige kjører. Stine kjører på et høyt nivå, både på rails og hopp noe som resulterte i en 2. plass i slopestyle! Hun fikk også en 3. plass i Big Air i NM på Geilo. I tillegg til å gjøre det så bra i NM, har vi hørt at Stine alltid kjører bra i bakken. Rekruttlandslagkjøreren har også en backside 720 i sitt hopptriksrepertoar. 

Alva Knudsen

Jurybegrunnelse: Stil- og raildronningen fortsetter å imponere! Dedikasjon og stil er to ord som beskriver Alva godt. Det er ikke uten grunn at hun på en railjam på Snø i høst stakk av med prisen “best stil”. Hun gir seg ikke før trikset er perfekt, noe som har resultert i noen av de fineste nosepressene og tailpressene vi vet om. Alva har i vinter filmet en part i Intense Therapy hvor både den råe stilen og dedikasjonen skinner gjennom. Alva kjører kreative spots på en vakker måte og er ikke redd for å gå på en smell. Uansett hvor hardt fallet er, er det opp igjen og prøve på ny. På Fonna i sommer vant hun også beste kvinne under Bad Plans sin årlige railjam.

Hanne Eilertsen

Jurybegrunnelse: Hanne stakk av med gull både i slopestyle og big air på NM på Geilo denne sesongen. Dette resulterte i at hun også vant den gjeve kongepokalen! Hanne er veldig flink teknisk, har kul stil og gjør store triks! På en railjam på Snø i høst forsto først ikke dommerne at Hanne kjørte switch, fordi det så like bra ut som om det var regular. At en omtrent ikke kan se forskjell på switch og regular viser hvor enormt god brettkontroll Hanne har. Det er ikke bare på rails imponerende switchtriks blir gjort. I Stubai nå i høst lærte hun seg cab 900! Landslagskjøreren slutter ikke å imponere og vi gleder oss sånn til å se Hanne kjøre snowboard i sesongen som kommer!

Stine Tønnessen   

Jurybegrunnelse: Stine Tønnessen har i år utmerket seg med en street part fra Sensesse sin nyeste edit, Intense Therapy. Her ser vi Stine kjøre en god variasjon av kreative spots til større rails, med flere triks på et av de høyeste nivåene vi har sett fra kvinnelig streetkjøring i Norge. Hun har også kjørt park på høyt nivå gjennom hele vinteren som man blant annet kan se på Instagram. Hun har også vært en stor pådriver for at «Flekken» på Torshov ble en suksess. En verdig nominasjon til årets kvinnelige kjører.

Maria Hilde


Jurybegrunnelse:
Maria er en snowboardet som skiller seg ut i mengden. I tillegg til å være en dyktig snowboarder har Maria i flere år bidratt til å utvikle kvinnesnowboarding i Norge i en positiv retning, særlig med tanke på hennes prosjekter som har ført til inkludering og engasjement. Hun er en stor inspirasjonskilde for andre snowboardere! Maria kjører snowboard på en unik og kreativ måte og har en veldig kul stil. Dette har vi sett gjennom vinteren både i Tryvann og på Flekken. I tillegg har Maria levert en helt rå part i Intense Therapy, en street edit som hun selv også har produsert.

ÅRETS BILDE

Chris Baldry

Jurybegrunneles: Her ser vi Kristoffer Lerånd i en helt sinnsykt bratt 5050. Baldry har klart å fange et intenst øyeblikk i et rolig og ryddig format. Bildet er teknisk bra utført med god bruk av kult komponerte linjer og lys. Skyggene skaper en form for ro i bildet og får Kristoffer ekstra i fokus.

Connor Bryan

Jurybegrunneles: Guy in the sky - et klassisk snowboardbilde av Connor. Linjene skaper en slags følelse om at man blir dratt opp mot Klerud. Kontrastene og skyggene spiller bra på lag. Et fototeknisk bra bilde med bruk av kontraster og kule linjer!  

Jørn Aagaard

Jurybegrunneles: Et bilde som får frem Fredrik Perry sin unike tilnærming til snowboard og spots. Bildet får en til å tenke over hvordan spoten kjøres, og en blir oppfordret til å se og forstå hva som blir gjort. Bildet leker med klassiske kontraster og skaper et stilfullt bilde, som både er interessant og fint å se på.

Karen Smith

Jurybegrunneles: Karen klarer å vekke en god følelse og en atmosfære enhver snowboarder kan kjenne seg igjen i. Gleden nysnø gir, og iveren etter å komme seg ut og nyte det magiske øyeblikket nysnø skaper. I dette bildet ser vi Alva Knudsen i en stilfull frontside boardslide, fotografert ovenfra i svart hvitt. Vinkelen spiller bra sammen med lys og linjer og fremstår cleant og behagelig å se på.

Wietse Thomas

Jurybegrunneles: Wietse fanger Samuel Ærø på et unikt lysmessig tidspunkt som skaper gylne farger, skarpe skygger og fine kontraster. De skarpe skyggene sammen med buene på spottet skaper et kult linjemønster som Samuel plasseres oppå. Øyet dras mot kjøreren, og bildet er både spennende og vakkert å se på. Et kvalitetsbilde!


ÅRETS GJENNOMBRUDD


Øyvind Kirkhus

Jurybegrunnelse: Hvor skal en starte med Øyvind..? Rekruttlandslagskjøreren har virkelig vist hva han er god for denne sesongen. For det første har han lært seg typ alle dobbelcorksa i år. Han kjører generelt sykt fett og attpåtil har han virkelig levert i årets konkurranser. På X Games Norway kvaliken kom han akkurat ikke på pallen, men under NM på Geilo ble det pallplassering i begge grener. Bronse i Big Air og sølv i slopestyle, kun slått av Marcus Kleveland. Denne sesongen har Øyvind virkelig fått vist at han er kommet for å bli! 

 

Kristian Skjømming 

Jurybegrunnelse: Hvis du ikke vet hvem Skjømming er har du ikke fulgt med i timen eller hatt øynene åpne mens du har vært i bakken. Det er både imponerende og vakkert å se på Kristian kjøre snowboard. Han er dritgod og har dritbra stil. I tillegg til å generelt bare være en rå snowboarder har også hatt gode resultater i NM og blitt tatt opp til rekruttlandslaget. Han har også vært å se i flere av “Fridays at Fonna”-episodene. På slutten av sesongen ble han i tillegg tronet som “Høvdingen av Høgevarde” for å ha kjørt fetest av alle på Mushroom Crew sitt superhemmelige arrangement.


Alexander Klerud

Jurybegrunnelse: Nei, man må ikke være født på 2000-tallet for å være nominert til årets gjennombrudd. Dette er 30-års jubilanten et levende bevis på. Den tidligere Kvitfjell-shaperen har endelig fått mer tid med brettet på beina enn med shapespaden i hånda - og det synes! Klerud har aldri kjørt så bra som nå. Flekken-legenden har gjort så å si alt som går an å gjøre innenfor fysikkens lover på Flekken. I tillegg har han imponert med helt ville triks i Tryvann, blant annet med en gap til backside 720 på downtuben i Tryvann. Det ryktes også at Klerud skal ha filmet en rå part i vinter som vi gleder oss til å se!


Bettina Roll

Jurybegrunnelse: Bettina har kjørt sinnsykt bra denne sesongen, hvilket har resultert i en plass på rekruttlandslaget! Hun imponerte under NM på Geilo med en frontside 720 i Big Air. Dette plasserte henne nest øverst på podiet. I slopestyle ble det en solid tredjeplass, hakk i hel på Stine Espeli Olsen. Her viste Bettina rå kjøring både på de store hoppene og på rails. Hvis en har fulgt med på Instagram-profilen til Bettina ser en også et stort repertoar av ulike railtriks og stødig kjøring på hopp. Vi gleder oss til å se mer kjøring av Bettina i sesongen som kommer!


Niklas Hansen

Jurybegrunnelse: Niklas viser at det umulige er mulig. Med en personlig rekord på 94 kilometer i timen kjører Niklas fortere enn de fleste andre i bakken. Dette fikk han vist under NM i 2020 da han stakk av med seieren i seniorklassen. Naturligvis har det ikke vært så mange offentlige arenaer å vise seg frem på i sesongen som har vært. Allikevel viser Niklas stor dedikasjon til snowboard og har brukt utallige timer i bakken denne sesongen for å komme enda nærmere målet - å bli verdensmester og delta i Paralympics. Niklas sin dedikasjon og sitt talent har ført til at han har fått en velfortjent plass på rekruttlandslaget. 


ÅRETS PARK

Geilo

Jurybegrunnelse: I en periode hvor vi har sett at flere og flere velger å kutte ned på park, har Geilo denne sesongen gjort det motsatte. Denne sesongen har vi sett mer park på Geilo enn vi har gjort på mange år. Det har både vært park på Kikut og i Vestlia. Kikut har hatt mellom 40-50 elementer bestående av hopp, rails og andre kreative elementer. I tillegg har parken vært godt planlagt og gjennomført som har gjort den veldig flowy og mulig å få fart til alle elementene uansett vær. På Vestlia har hoppene vært så bra at triks som aldri har blitt gjort på Geilo før har blitt satt. Blant annet 1400 og 1620er. Det ryktes også at Stian Kleivdal skal ha sagt at det var kjipt å dra til Østerrike når han kunne gjøre de samme triksene i hjembakken. I tillegg til at dette har vært en park for et høyt nivå snowboardkjøring, er det viktig å understreke at Geilo også har hatt en park hvor man har sett progresjon på alle nivåer kjøring!

Hovden

Jurybegrunnelse: Denne sesongen har Hovden omtrent vært en tresesongs-park. Anlegget holdt åpent frem til 2. mai, og selv etter stenging satt Chris seg i maskinen og fikset nedre del. Her ble det fikset et stort hopp og en rail-seksjon som ble holdt ved like helt frem til juni. I tillegg til at de holdt lenge oppe, ble parken også satt opp relativt tidlig i sesongen, på tross av snømangel. Hovden har hatt en inkluderende park for ulike nivåer med kjøring som har passet alle aldersgrupper og nivåer. Dette har gjort Hovden til en arena for snowboardglede for utrolig mange.

Dombås

Jurybegrunnelse: Dombås klinket til med en veldig bra preseason park allerede i november i fjor. Nivået på parken allerede på preseason var imponerende høyt, med både store hopp og en gøy railseksjon. De holdt videre en veldig god standar på parken gjennom hele sesongen. I april var det X Games kvalifikasjon på Dombås hvor Mushroom Crew bygget Norges største park i typ et av Norges minste anlegg. Dombås holdt også anlegget sitt åpent lenge til glede for slush-entusiaster. I sommer er det gjort mye bygging i jorda for å kunne tilrettelegge enda mer for blå og rød-park for å være en park for alle nivåer.

Gråkallen

Jurybegrunnelse: Gjengen i Gråkallen har ikke lagt seg på latsida selv om de stakk av med seieren i Årets Park i fjor. Snarere tvert imot fortsetter de å imponere med å bygge en park på et skyhøyt nivå på minimalt med ressurser sammenliknet med andre anlegg i Norge. Det kan se ut som at Mats Møllerup Larsen og Stian Karlsens ildsjel-glød har smittet over på kjørerne i parken noe som fører til at Gråkallen stadig utvikles mer og mer til hver sesong. Selv om parken allerede har godt over 50 elementer slutter aldri railjakten. Hver sesong overrasker Gråkallen med noe nytt som de fleste aldri har kjørt på. Å kjøre ned den 360 meter lange bakken er omtrent som å dra på oppdagelsesferd, hvor man fra runde til runde oppdager nye elementer og nye mulige linjer å kjøre. Parken er i tillegg tilrettelagt for alle nivåer. Heiskort koster forresten bare 150 kr, så her snakker vi lavterskeltilbud i verdensklasse.

Trysil

Jurybegrunnelse: Trysil fortsetter år etter år å bygge det vi kan tørre å påstå er et av Norges beste hopp. I tillegg opprettholder parken en god standard ut hele sesongen. Nite’n var også kjempebra, med rekordhøy trafikk! Trysil fikk også opp Norges første air-bag anlegg i vinter i samarbeid med Brettforbundet. Parkcrewet jobba på med å bygge, rigge og drifte anlegget til mange sin store glede!


ÅRETS TRIKS

Ståle Sandbech

Switch double rodeo 12

Jurybegrunnelse: I en part med helt insane triks, klinker Ståle til med en NBD (never been done) som ender i backcountry. Sjekk ut Ståle sin switch double rodeo 12!

Markus Rustad

Backflip opp i taket, fra “Semi-truck”, Bryden Bowley

Jurybegrunnelse: Teknisk, kreativ og en smule gal. For å klare dette trikset krever den en enorm kontroll og forståelse for snowboardkjøring. Markus tar backflip opp i et tak!

Alexander Klerud

Bs 720 til 5050

Jurybegrunnelse: Bs 720 til 5050, navnet på trikset sier nok i seg selv. Dette er en NBD, altså det er første gang noen gjør dette trikset på et element som dette. Trikset landes med autoritet og man kan se at Klerud pusher sine egne grenser under utførelsen. Det ser vilt ut, vanskelighetsgraden er skyhøy og trikset gikk viralt på Internett. En soleklar nominasjon for årets triks.

Live Kampesæter

Dobbel frontflip

Jurybegrunnelse: Fjorårets gjennombrudd viste så raskt sesongen var i gang at det var en fortjent tittel. Live med dobbel frontflip!

Fridtjof Sæther Tischendorf

Dobbel rulla method fs 180

Funnet i kommentarfeltet på instagram:

Marcus Kleveland: Wowowowowow!!!
Mons Røisland: Woooooow! Den er så vill
Rene Innekangas: Wooaahh🙌
Stian Kleivdal: Saaaatan guttt
Samuel Ærø: Du e en superman😍🙌
Joonas Eloranta: unbelievable

Kristoffer Lerånd

FS 5050 gap ned i sklia

Jurybegrunnelse: Som Tormod sier: «Enten så blir det et helt rått shot, eller så blir det sykehuset liksom». Det ble et rått klipp.  


Se så mye annet spennende!

Juniorcamp Geilo 15 - 16 desember
5.12.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Juniorcamp Geilo 15 - 16 desember

NTG og Brettforbundet inviterer til juniorcamp på Geilo 15-16. desember!

Rekruttsamling skate
30.11.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Rekruttsamling skate

Første rekruttsamling ble en suksess

Europa Cup & World Cup Banked Slalom
24.11.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Europa Cup & World Cup Banked Slalom

Niklas og Anders deltar i World Cup og Europa Cup torsdag og fredag

Fem kjappe om Askøy rulleklubb!
22.11.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Fem kjappe om Askøy rulleklubb!

Vi har tatt en prat med Askøy rulleklubb!

Fem kjappe om Arendal skateklubb!
14.11.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Fem kjappe om Arendal skateklubb!

Vi har tatt en prat med Arendal skateklubb!

Slik ser du Tampa AM!
11.11.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Slik ser du Tampa AM!

Følg Jonas Carlsson og Fredrik Tangerud skate Tampa AM i helgen

alle artikler