Er du vår nye Kommunikasjon- og markedsansvarlig?

Vil du lede kommunikasjonsarbeidet til landets mest fremoverlente sporter?  Stillingen som Kommunikasjon- og markedsansvarlig i Brettforbundet er ledig.

Vi søker deg som brenner for god kommunikasjon og historiefortelling, og som evner å tenke innovativt rundt kommersiell finansiering i bredde og topp. Som Kommunikasjon- og markedsansvarlig får du overordnet ansvar for Brettforbundets PR- og innholdsarbeid, samarbeid med sponsorer, samt merkevare og kommersiell utvikling av Brettforbundet. Du vil arbeide strategisk og operativt for å nå organisasjonens mål, med mulighet til å forme stilling og arbeidshverdag selv.

I 2018 ble Snowboardforbundet til Brettforbundet, et felles forbund for de tre originale brettsportene snowboard, skate og surf. Brettforbundet har over flere år vært en av idrettens ledende aktører på kommunikasjon- og markedsarbeid. Med stor vekst i sportene, og noen av verdens beste utøvere, kan du være med på å gi snowboard, skateboard og bølgesurf den oppmerksomheten vi fortjener i Norge. Hos oss er du en del av et morsomt, givende og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

• En spennende og variert arbeidshverdag i et nytenkende miljø.
  • Arbeid med verdensledende landslag.
  • Høy grad av selvstendighet, og en fleksibel arbeidstid.
  • Kreative og faglig dyktige medarbeidere.
  • Muligheter til å utvikle seg som leder.
  • Spennende opplevelser og muligheten til å reise verden rundt med landslagene.

Arbeid- og ansvarsområder vil blant annet være:

1. Ansvar for å utvikle og lede Brettforbundets kommunikasjonsarbeid internt og eksternt, gjennom strategisk PR- og mediearbeid.
  2. Ansvar for Brettforbundets digitale flater og innholdsproduksjon.
  3. Ansvar for sponsorinnsalg og konseptutvikling.
  4. Gjenkjenne og formidle gode historier i eide og fortjente kanaler, samt være pressekontakt for Brettforbundet og landslag.
  5. Utvikle kommunikasjonsplaner, samt bidra til gjennomføring av kommunikasjonstiltak og -aktiviteter.
  6. Ansvar for utvikling av merkevaren Brettforbundet.

Kvalifikasjoner:

• Relevant høyere utdanning innen kommunikasjon, media, marked eller lignende. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanning.
  • Erfaring med PR- og kommunikasjonsarbeid.
  • Gode skriveferdigheter.
  • God forståelse for innholdsproduksjon og strategisk bruk av digitale medier. Erfaring med foto og video er en fordel.
  • Kjennskap til snowboard, skate og bølgesurf er en fordel.

Egenskaper:

• Uredd og læringsvillig, med en sterk indre motivasjon.
  • Stor arbeidskapasitet og evne til å takle høyt arbeidspress i perioder.
  • Resultatorientert, tilpasningsdyktig, strukturert og selvstendig.
  • Evne til å tenke strategisk såvel som operativt.
  • Energisk og positiv i møte med mennesker.

Kortfattet søknad, samt CV, sendes gjennom Finn.no HER

Søknadsfrist er 15. januar 2021.

Alle søknader vurderes fortløpende og vil bli behandlet konfidensielt. For spørsmål, ta kontakt på jobb@brettforbundet.no

Norgescup Snowboardcross Hafjell recap
25.1.2022

Norgescup Snowboardcross Hafjell recap

Søndag 23. januar var det klart for Norgescup i snowboardcross i Hafjell!

Big Air-gull og medalje-hattrick i X Games
23.1.2022

Big Air-gull og medalje-hattrick i X Games

Marcus Kleveland gjorde rent bord i X Games Aspen, med to gull-medaljer og et sølv.

Natural Selection starter denne uken!
23.1.2022

Natural Selection starter denne uken!

En av årets store høydepunkter innen snowboarding, Natural Selection Tour starter denne uken!

Nok en X Games-medalje for Kleveland
22.1.2022

Nok en X Games-medalje for Kleveland

Marcus Kleveland sikret seg sin andre X Games medalje, i siste og avgjørende slopestyle-run.

Gull og sølv i X Games-åpningen
21.1.2022

Gull og sølv i X Games-åpningen

Marcus Kleveland sikret gullet i Knuckle Huck i X Games Aspen. Fridtjof Sæther Tischendorf tok sølvmedaljen.

Ø på SNØ
19.1.2022