Få flere jenter på landslag

Brettforbundet Snowboard og Norges Skiforbund Freeski har sammen med Olympiatoppen satt et overordnet mål om å sikre en trygg, sikker og jevn utvikling for jenter. Bakgrunnen for dette, er mannsdominerende idretter, som kanskje ikke er tilpasset unge jenter sine behov hva gjelder oppfølgning, trening og samhold på tvers av skoler, klubber og idretter.

Hvert av forbundene starter hver sin satsningsgruppe, som vil jobbe tett sammen mot den felles målsetningen.

Målsetning:

Få flere jenter inn på landslagene, gjennom å sikre gode og trygge rammer for de som ønsker å ta stegene i utviklingstrappen.

Rammer for prosjektet:

Antall:         Ca. 10stk

Alder:          14 – 20 år

Prosjektbeskrivelse:

Prosjektet er samlingsbasert, hvor skoler/klubber er sterkt involvert for å sikre den daglige oppfølgningen mellom samlingene. Det er i hovedsak planlagt 5 samlinger gjennom sesongen, for både utøvere og trenere, som skal sikre glede, aktivitet, utvikling og kompetansehevning for alle involverte.

Søknadsprosess:

Vi oppfordrer alle jenter i målgruppen med ambisjoner om egen utvikling, til å fylle ut SKJEMA. Dette for å kartlegge motivasjon, målsetninger og din idrettsglede.

Skjemaet sendes inn til: per@snowboardforbundet.no

Frist: 10.08.2021

Norgescup Snowboardcross Hafjell recap
25.1.2022

Norgescup Snowboardcross Hafjell recap

Søndag 23. januar var det klart for Norgescup i snowboardcross i Hafjell!

Big Air-gull og medalje-hattrick i X Games
23.1.2022

Big Air-gull og medalje-hattrick i X Games

Marcus Kleveland gjorde rent bord i X Games Aspen, med to gull-medaljer og et sølv.

Natural Selection starter denne uken!
23.1.2022

Natural Selection starter denne uken!

En av årets store høydepunkter innen snowboarding, Natural Selection Tour starter denne uken!

Nok en X Games-medalje for Kleveland
22.1.2022

Nok en X Games-medalje for Kleveland

Marcus Kleveland sikret seg sin andre X Games medalje, i siste og avgjørende slopestyle-run.

Gull og sølv i X Games-åpningen
21.1.2022

Gull og sølv i X Games-åpningen

Marcus Kleveland sikret gullet i Knuckle Huck i X Games Aspen. Fridtjof Sæther Tischendorf tok sølvmedaljen.

Ø på SNØ
19.1.2022