Foul Play: Norway’s Skate Ban

Foul Play er en serie sportsdokumentarer med unike historier. I fjor på denne tiden var VICE på oppdrag fra Olympic Channel i Norge for å lage film om forbudstiden. Nå er filmen endelig her og gir et unikt innblikk i en tid da skateboard var forbudt her som eneste land i hele verden.

I dag er det 31 år siden forbudet ble opphevet. Det er verdt å markere med en historietime, og heder og ære til noen av de som holdt brettmiljøet levende. I dokumentaren møter du skatere som smuglet brett, laget egne brett, og banet vei for det skatenorge vi kjenner i dag. Vi får også et innblikk i hvordan landslaget skater og møtet med nye tider i skateboarding.

Nyt friheten og husk at skateboarding er ditt og hva du gjør det til. God session!

SE HELE FILMEN PÅ OLYMPIC CHANNEL!

NM på Geilo sendes direkte!
20.4.2021

NM på Geilo sendes direkte!

På søndag ruller vi i gang et koronatilpasset norgesmesterskap for toppidretten, i Geiloparken

Se filmen fra TruseTorsdag i Gråkallparken!
20.4.2021

Se filmen fra TruseTorsdag i Gråkallparken!

Med 85 jenter på plass ble TruseTorsdag i Gråkallparken ble en kjempesuksess!

Kleveland med sammenlagtseier etter overlegen førsteplass i Silvaplana!
28.3.2021

Kleveland med sammenlagtseier etter overlegen førsteplass i Silvaplana!

‍Marcus Kleveland rundet av verdenscupen med med hele 96 poeng dagens konkurranse i Sveits.

NM i Trysil avlyses
27.3.2021

NM i Trysil avlyses

I likhet med de andre arrangementer denne vinteren, må også årets norgesmesterskap i Trysilparken vike på grunn av smittesituasjonen

Følg sesongsvslutningen i Silvaplana her!
25.3.2021

Følg sesongsvslutningen i Silvaplana her!

Syv kjørere er klare for sesongens siste verdenscup, i Sveis. Her er alt du trenger å vite om konkurransen

Overlegen Kleveland i WC Aspen
20.3.2021

Overlegen Kleveland i WC Aspen

Comeback-eventyret forsetter for verdensmester Marcus Kleveland. Med dagens seier leder han verdenscupen sammenlagt.