Foul Play: Norway’s Skate Ban

Foul Play er en serie sportsdokumentarer med unike historier. I fjor på denne tiden var VICE på oppdrag fra Olympic Channel i Norge for å lage film om forbudstiden. Nå er filmen endelig her og gir et unikt innblikk i en tid da skateboard var forbudt her som eneste land i hele verden.

I dag er det 31 år siden forbudet ble opphevet. Det er verdt å markere med en historietime, og heder og ære til noen av de som holdt brettmiljøet levende. I dokumentaren møter du skatere som smuglet brett, laget egne brett, og banet vei for det skatenorge vi kjenner i dag. Vi får også et innblikk i hvordan landslaget skater og møtet med nye tider i skateboarding.

Nyt friheten og husk at skateboarding er ditt og hva du gjør det til. God session!

SE HELE FILMEN PÅ OLYMPIC CHANNEL!

Se filmene fra edit-konkurransen på SNØ!
30.10.2020

Se filmene fra edit-konkurransen på SNØ!

Team 2 med Sindre Tveiten, Anders Fornes, Stine Espeli Olsen og Odin Røhrt stakk av med seieren i årets edit-contest på SNØ.

Historisk NM på Jæren
27.10.2020

Historisk NM på Jæren

Fikk du ikke tatt turen til Jæren? Fortvil ikke, her er NM-oppsummeringen til våre venner i Surf Norge.‍

Se surf-NM direkte!
25.10.2020

Se surf-NM direkte!

Norgesmesterskap i bølgesurf direkte fra Jæren

Resultater | Surf-NM2020
24.10.2020

Resultater | Surf-NM2020

Se resultatlistene fra årets norgesmesterskap i surf!

Støtt årets TV-aksjon!
16.10.2020

Støtt årets TV-aksjon!

Brettforbundet oppfordrer alle snowboardere, skatere og surfere til å støtte årets TV-aksjon for et renere hav.

Slik blir surf-NM 2020
16.10.2020

Slik blir surf-NM 2020

‍Alt du trenger å vite om årets norgesmesterskap i surf på Jæren.