Foul Play: Norway’s Skate Ban

Foul Play er en serie sportsdokumentarer med unike historier. I fjor på denne tiden var VICE på oppdrag fra Olympic Channel i Norge for å lage film om forbudstiden. Nå er filmen endelig her og gir et unikt innblikk i en tid da skateboard var forbudt her som eneste land i hele verden.

I dag er det 31 år siden forbudet ble opphevet. Det er verdt å markere med en historietime, og heder og ære til noen av de som holdt brettmiljøet levende. I dokumentaren møter du skatere som smuglet brett, laget egne brett, og banet vei for det skatenorge vi kjenner i dag. Vi får også et innblikk i hvordan landslaget skater og møtet med nye tider i skateboarding.

Nyt friheten og husk at skateboarding er ditt og hva du gjør det til. God session!

SE HELE FILMEN PÅ OLYMPIC CHANNEL!

Slik blir X Games Aspen 2021
25.1.2021

Slik blir X Games Aspen 2021

Ståle, Marcus, Mons og Frditjof er klare for X Games Aspen denne uken. Her finner du all info om konkurransen.

Kleveland på pallen i Laax Open!
22.1.2021

Kleveland på pallen i Laax Open!

Marcus Kleveland gjorde slopestyle-comeback med tredjeplassen i Sveits.

Åpning av BUA Grunerløkka
19.1.2021

Åpning av BUA Grunerløkka

BUA´s nye tilskudd i Bydel Grunerløkka skal gi flere barn og unge muligheten til å oppleve gleden av skate- og snowboard.

Hvem fortjener å bli nominert til Skateboard Awards i 2021?
13.1.2021

Hvem fortjener å bli nominert til Skateboard Awards i 2021?

Brettforbundet gleder seg til å dele ut Skateboard awards for andre gang, i 2021!

Følg Laax Open her!
12.1.2021

Følg Laax Open her!

Kleveland, Bergrem og Røisland er klare for finale i Sveits. Her finner du alt du trenger å vite om konkurransen.

FIS-registrering
12.1.2021

FIS-registrering

For å kunne delta i en FIS konkurranse må du ha en gyldig FIS lisens. Her finner du info!