Foul Play: Norway’s Skate Ban

Foul Play er en serie sportsdokumentarer med unike historier. I fjor på denne tiden var VICE på oppdrag fra Olympic Channel i Norge for å lage film om forbudstiden. Nå er filmen endelig her og gir et unikt innblikk i en tid da skateboard var forbudt her som eneste land i hele verden.

I dag er det 31 år siden forbudet ble opphevet. Det er verdt å markere med en historietime, og heder og ære til noen av de som holdt brettmiljøet levende. I dokumentaren møter du skatere som smuglet brett, laget egne brett, og banet vei for det skatenorge vi kjenner i dag. Vi får også et innblikk i hvordan landslaget skater og møtet med nye tider i skateboarding.

Nyt friheten og husk at skateboarding er ditt og hva du gjør det til. God session!

SE HELE FILMEN PÅ OLYMPIC CHANNEL!

NM i Bodø utsettes til 2021
27.5.2020

NM i Bodø utsettes til 2021

Skateboard-NM, som skulle rulles ut i Bodø neste måned, avlyses på grunn av korona.

SkateboardAwards 2020
23.5.2020

SkateboardAwards 2020

Se hele SkateboardAwards 2020!

Stem på årets skater!
15.5.2020

Stem på årets skater!

Nominasjonene til den gjeveste prisen til SkateboardAwards er klare. Se hvem som er nominert og stem!

Surfekonkurranse 17. mai - 17. juni.
13.5.2020

Surfekonkurranse 17. mai - 17. juni.

Vi inviterer til en måneds digital surfekonkurranse!

Kevin Bækkel: REAL STREET 2020
12.5.2020

Kevin Bækkel: REAL STREET 2020

En ny runde med X Games sin Real Street er i gang, og i år er vår egen Kevin Bækkel en av seks skatere som er plukket ut til konkurransen.

Hanne blir landslagskjører
8.5.2020

Hanne blir landslagskjører

Vi ønsker Hanne Eilertsen velkommen til snowboardlandslaget!