Gull og sølv i X Games-åpningen

Marcus Kleveland sikret gullet i Knuckle Huck i X Games Aspen. Fridtjof Sæther Tischendorf tok sølvmedaljen.

– Dette hadde jeg ikke forventet i det hele tatt! Jeg bare cruiset og hadde det gøy, sa Kleveland rett etter seieren.

Med dobbelt norsk i Knuckle Huck kunne en ikke bedt om en råere start på årets X Games-sirkus. Nattens gullmedalje er Kleveland sin femte i samlingen og hans åttende medalje i X Games.

– Det å starte X Games slik er bare helt konge. Godt å kunne senke skuldrene litt inn i de to siste konkurransene. Gleder meg sykt til å kjøre slopestyle og bigair! Coursen er sinnsykt bra, så føler at det kommer til å bli en av de bedre konkurransene med tanke på nivå, sier Marcus

Knuckle Huck var den første av tre konkurranser som de norske deltar i denne helgen. I morgen kl 20:00 norsk tid er det klart for slopestyle, der Kleveland, Ståle Sandbech og Mons Røisland stiller, før Big Air kl 04:00 natt til søndag.

Dessverre er det ingen norske kanaler som sender X Games. Slopestyle og Big Air blir heller ikke mulig å strømme fra Youtube. Løsningen er å skaffe seg abonnement eller prøveperiode på TV2 Danmark eller ESPN Player (se info lengre ned i teksten). Vi skal i hvert fall holde dere oppdatert i våre kanaler.

Se hele Knuckle Huck-konkurransen her.

Les mer om X Games Aspen her!

Knuckle huck er kjent som X Games sin "crowd pleaser", og er strengt tatt en gren som er skapt av Kleveland. I stedet for å ta av fra hoppkanten gjør kjørerne kreative triks ut av kulen på landingen.

Saken oppdateres!

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.