Gull og sølv i X Games-åpningen

Marcus Kleveland sikret gullet i Knuckle Huck i X Games Aspen. Fridtjof Sæther Tischendorf tok sølvmedaljen.

– Dette hadde jeg ikke forventet i det hele tatt! Jeg bare cruiset og hadde det gøy, sa Kleveland rett etter seieren.

Med dobbelt norsk i Knuckle Huck kunne en ikke bedt om en råere start på årets X Games-sirkus. Nattens gullmedalje er Kleveland sin femte i samlingen og hans åttende medalje i X Games.

– Det å starte X Games slik er bare helt konge. Godt å kunne senke skuldrene litt inn i de to siste konkurransene. Gleder meg sykt til å kjøre slopestyle og bigair! Coursen er sinnsykt bra, så føler at det kommer til å bli en av de bedre konkurransene med tanke på nivå, sier Marcus

Knuckle Huck var den første av tre konkurranser som de norske deltar i denne helgen. I morgen kl 20:00 norsk tid er det klart for slopestyle, der Kleveland, Ståle Sandbech og Mons Røisland stiller, før Big Air kl 04:00 natt til søndag.

Dessverre er det ingen norske kanaler som sender X Games. Slopestyle og Big Air blir heller ikke mulig å strømme fra Youtube. Løsningen er å skaffe seg abonnement eller prøveperiode på TV2 Danmark eller ESPN Player (se info lengre ned i teksten). Vi skal i hvert fall holde dere oppdatert i våre kanaler.

Se hele Knuckle Huck-konkurransen her.

Les mer om X Games Aspen her!

Knuckle huck er kjent som X Games sin "crowd pleaser", og er strengt tatt en gren som er skapt av Kleveland. I stedet for å ta av fra hoppkanten gjør kjørerne kreative triks ut av kulen på landingen.

Saken oppdateres!

Rekruttsamling skate
30.11.2022

Rekruttsamling skate

Første rekruttsamling ble en suksess

Europa Cup & World Cup Banked Slalom
24.11.2022

Europa Cup & World Cup Banked Slalom

Niklas og Anders deltar i World Cup og Europa Cup torsdag og fredag

Fem kjappe om Askøy rulleklubb!
22.11.2022

Fem kjappe om Askøy rulleklubb!

Vi har tatt en prat med Askøy rulleklubb!

Fem kjappe om Arendal skateklubb!
14.11.2022

Fem kjappe om Arendal skateklubb!

Vi har tatt en prat med Arendal skateklubb!

Slik ser du Tampa AM!
11.11.2022

Slik ser du Tampa AM!

Følg Jonas Carlsson og Fredrik Tangerud skate Tampa AM i helgen