Hvem fortjener å bli nominert til Skateboard Awards i 2021?

Brettforbundet gleder seg til å dele ut Skateboard awards for andre gang i 2021! Dette er miljøets egne priser til folk som fortjener heder og ære. Derfor trenger juryen forslag til kandidater fra dere der ute. I første omgang er det to kategorier vi ønsker forslag til:

Årets ildsjel

I kategorien ”Årets ildsjel” leter juryen etter en person som er en god ambassadør for skateboarding. Det kan være en som alltid stiller opp på dugnad samme hvor kjipt været er, eller en hverdagshelt som kjemper for skateboard i ulike settinger; fra kommunestyre til skatehall og klubb. En person som har stått på i mange år, i oppturer og nedturer, uten intensjon om egen vinning. Vi ser etter den som fremmer skateboarding sine interesser, ser verdien av å skape et miljø, som jobber og brenner for brett. En person som har vilje og engasjement for skateboarding. Det kan være en forelder, det kan være en gammel skater, det kan være den personen som holder miljøet i live der dere bor. Kjenner du denne personen?

Send inn forslag til oss på: (mail) innen (dato).

Legg gjerne veden kort begrunnelse!

Årets nykommer

Juryen leter ogsåetter ”Årets nykommer”. Så: Hvem mener du har gjort seg fortjent til denne tildenne prisen det siste året?

Vi ser etter en skater som har tatt et stort skritt fra å være lovende til å bli anerkjent (nasjonal teller internasjonalt). Det kan være en person som har levert oppsiktsvekkende gode resultater i konkurranser. Det kan være en person som har droppet en videopart som får folk til å riste på hodet. Muligens har noen i Nine Club forsøkt å uttale navnet på vedkommende uten å lykkes. Det kan være den skateren som har rippet i årevis og som endelig har fått oppmerksomhet denne sesongen.En allsidig og teknisk god skater med suveren brettkontroll. En person som ikke gir seg og alltid vil utvikle seg videre. Vi tror at denne personen ikke er altfor ung, men tåler å bli trukket frem uten at egoet eksploderer. Muligens gjør denne personen sjuke ting på Instagram, muligens har vedkommende en stil til å dø for, hva vet vi? Hvem tenker du er ”Årets nykommer”?

Send inn forslag til oss på: (mail) innen (dato).

Legg gjerne veden kort begrunnelse!

Følg Laax Open her!
12.1.2021

Følg Laax Open her!

12. januar er det klart for verdenscup i Sveits. Her er alt du trenger å vite om konkurransen.

FIS-registrering
12.1.2021

FIS-registrering

For å kunne delta i en FIS konkurranse må du ha en gyldig FIS lisens. Her finner du info!

Røisland på pallen i sesongåpningen!
9.1.2021

Røisland på pallen i sesongåpningen!

En glovarm Mons Røisland sikret seg tredjeplassen i kveldens big air-konkurranse i verdenscupen

Følg sesongåpningen i Kreischberg her!
7.1.2021

Følg sesongåpningen i Kreischberg her!

Marcus Kleveland og Mons Røisland er klare for helgens verdenscupåpning i big air.

Norgescup på Geilo utsettes
6.1.2021

Norgescup på Geilo utsettes

Norgescup på Geilo blir flyttet til samme helg som Norgescup i Uvdal 20. februar

Nyttårstalen 2020
31.12.2020

Nyttårstalen 2020

Brettpresident, Ola Keul, hilser til alle på nyttårsaften, på vegne av hele Brettforbundet.