Hvem fortjener å bli nominert til SkateboardAwards i 2021?

Brettforbundet gleder seg til å dele ut SkateboardAwards for andre gang! Dette er miljøets egne priser til folk som fortjener heder og ære. Derfor trenger juryen forslag til kandidater fra dere der ute.

Årets ildsjel

I kategorien ”Årets ildsjel” leter juryen etter en person som er en god ambassadør for skateboarding. Det kan være en som alltid stiller opp på dugnad samme hvor kjipt været er, eller en hverdagshelt som kjemper for skateboard i ulike settinger; fra kommunestyre til skatehall og klubb. En person som har stått på i mange år, i oppturer og nedturer, uten intensjon om egen vinning. Vi ser etter den som fremmer skateboarding sine interesser, ser verdien av å skape et miljø, som jobber og brenner for brett. En person som har vilje og engasjement for skateboarding. Det kan være en forelder, det kan være en gammel skater, det kan være den personen som holder miljøet i live der dere bor. Kjenner du denne personen?

Send inn forslag og begrunnelse i direktemelding til instagramkontoen @brettforbundet_skate!

Årets nykommer

Juryen leter også etter ”Årets nykommer”. Så: Hvem mener du har gjort seg fortjent til denne til denne prisen det siste året?

Vi ser etter en skater som har tatt et stort skritt fra å være lovende til å bli anerkjent (nasjonal teller internasjonalt). Det kan være en person som har levert oppsiktsvekkende gode resultater i konkurranser. Det kan være en person som har droppet en videopart som får folk til å riste på hodet. Muligens har noen i Nine Club forsøkt å uttale navnet på vedkommende uten å lykkes. Det kan være den skateren som har rippet i årevis og som endelig har fått oppmerksomhet denne sesongen.En allsidig og teknisk god skater med suveren brettkontroll. En person som ikke gir seg og alltid vil utvikle seg videre. Vi tror at denne personen ikke er altfor ung, men tåler å bli trukket frem uten at egoet eksploderer. Muligens gjør denne personen sjuke ting på Instagram, muligens har vedkommende en stil til å dø for, hva vet vi? Hvem tenker du er ”Årets nykommer”?

Se fjorårets digitale utdeling:

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.