Klubb- og medlemsside og digitalt årshjul

Klubb- og medlemsside

Idrettsforbundet har laget en klubbguide som har mange nyttige ressurser som kan hjelpe din klubb. Her finner du maler, verktøy, rutiner og gode ideer for å håndtere ansvar og oppgaver i klubben din. Spesielt for nye frivillige og tillitsvalgte etter årsmøtene kan Klubbguiden være til stor hjelp for å komme i gang.

Finn klubbguiden her!

Brettforbundet har også laget en landingsside som skal gjøre det enklere for deg og din klubb å skape brettglede. Gå til siden her!

Trenger du likevel hjelp til noe er det bare å ta kontakt med oss! Send en mail til magnus.bye@brettforbundet.no eller lene.brukstuen@brettforbundet.no

Digitalt årshjul

I tillegg har NIF et digitalt årshjul som er tilgjengelig gratis for alle klubber. Dette årshjulet forenkler planlegging og kommunikasjon av arrangementer og aktiviteter gjennom året. Det kan enkelt deles på klubbens nettsider eller via andre informasjonskanaler. Spesifikke roller i klubben, som leder, nestleder, styremedlemmer, daglig leder, opplæringsansvarlig, medlemsansvarlig, webansvarlig og leder i særidrettsgrupper, har automatisk tilgang til å opprette og redigere årshjulet for sin klubb.

For å få tilgang til årshjulet, må du logge inn med Idrettens ID.

Ta i bruk årshjulet her!

Elias Nilsen fullførte OL-kvalifisering i Budapest
21.6.2024

Elias Nilsen fullførte OL-kvalifisering i Budapest

Olympic Qualifier 2024

Nå kan din klubb søke om å arrangere Norgescup eller Norgesmesterskap i snowboard kommende sesong
17.6.2024

Ønsker klubben å arrangere Norgescup eller Norgesmesterskap i snowboard kommende sesong? Les mer her

Slik ser du Olympic Qualifier 2024
16.6.2024

Slik ser du Olympic Qualifier 2024

Her finner du mer info om Olympic Qualifier 20.–23. juni i Budapest

Recap NM i downhill skateboarding i Rullestadjuvet
14.6.2024

Recap NM i downhill skateboarding i Rullestadjuvet

Løpsrapport NM i Rullestadjuvet

Hvordan være en god idrettsforelder?
13.6.2024

Hvordan være en god idrettsforelder?

Er du idrettsforelder for barn og unge i alderen 6–19 år? Her får du noen tips til hvordan du kan være en god idrettsforelder

NM i downhill skateboarding på Rullestad 2024
12.6.2024

NM i downhill skateboarding på Rullestad 2024