Klubb- og medlemsside og digitalt årshjul

Klubb- og medlemsside

Idrettsforbundet har laget en klubbguide som har mange nyttige ressurser som kan hjelpe din klubb. Her finner du maler, verktøy, rutiner og gode ideer for å håndtere ansvar og oppgaver i klubben din. Spesielt for nye frivillige og tillitsvalgte etter årsmøtene kan Klubbguiden være til stor hjelp for å komme i gang.

Finn klubbguiden her!

Brettforbundet har også laget en landingsside som skal gjøre det enklere for deg og din klubb å skape brettglede. Gå til siden her!

Trenger du likevel hjelp til noe er det bare å ta kontakt med oss! Send en mail til magnus.bye@brettforbundet.no eller lene.brukstuen@brettforbundet.no

Digitalt årshjul

I tillegg har NIF et digitalt årshjul som er tilgjengelig gratis for alle klubber. Dette årshjulet forenkler planlegging og kommunikasjon av arrangementer og aktiviteter gjennom året. Det kan enkelt deles på klubbens nettsider eller via andre informasjonskanaler. Spesifikke roller i klubben, som leder, nestleder, styremedlemmer, daglig leder, opplæringsansvarlig, medlemsansvarlig, webansvarlig og leder i særidrettsgrupper, har automatisk tilgang til å opprette og redigere årshjulet for sin klubb.

For å få tilgang til årshjulet, må du logge inn med Idrettens ID.

Ta i bruk årshjulet her!

Ny surfekomité har avholdt sitt første møte!
23.2.2024

Ny surfekomité har avholdt sitt første møte!

Vi ønsker den ferske komiteen lykke til med sitt viktige arbeid for å styrke surfesporten i Norge.

Recap NC & NM Kongsberg SBX
20.2.2024

Recap NC & NM Kongsberg SBX

Sjekk ut recap fra NM og NC i Kongsberg her

20 nyutdannede snowboardinstruktører de siste ukene
19.2.2024

20 nyutdannede snowboardinstruktører de siste ukene

Brettforbundet har de siste to ukene gjennomført flere instruktørkurs, hvor 20 nye lokale trenere nå står klare!

Resultater NC & NM SBX
18.2.2024