Dette er landslagstroppen 2021-2022

Dette er landslagstroppen 2021-2022

Det nye landslaget er allerede i gang med treningsopplegget, med samling i Oslo allerede denne uken. Se hvilke utøvere som et tatt ut her:

Marcus Kleveland
22 år
Marcus er for øyeblikket verdens beste snowboarder. Det fikk vi se i Aspen når han vant VM i Slopestyle. Han har hatt tidenes konkurransesesong, og vi kan med sikkerhet si at han er fult tilbake fra den alvorlige kneskaden han pådro seg i 2018. Når Marcus ikke er ute å konkurrerer eller filmer så finner du han i bakken på Dombås der han filmer edits til Instagrammen og YouTube-kanalen sin.


Mons Røisland
24 år
Mons en av de mest meritterte kjørere på landslaget, med flere topplasseringer i X Games og førsteplasser i verdenscupen, både i slopestyle og big air. Mons kjører ekstremt mye og pusher sporten til et nytt nivå. 2021-sesongen ble brått avsluttet med en ankelskade, men han jobber hardt hver dag for å bli klar for sesongen som kommer.

Hanne Eilertsen
22 år
Hanne ble tatt opp på landslaget forrige sesong etter en sesong med flere gode plasseringer og prestasjoner, og med blant annet en backside 900 i runnet sitt har hun for alvor markert seg ute i snowboardverden. Som eneste kvinnelige utøver på senior-laget er Hanne Norges nye OL-håp, med svært gode forutsetninger for å slå gjennom internasjonalt.

Ståle Sandbech
27 år
Ståle er den mest meritterte kjøreren vi har i Norge, kanskje i verden. Han slutter aldri å imponere oss. Denne vinteren dedikerte han mye av tiden sin til å filme til X games Real Snow sammen med Gimbal Good og bestekompis Torgeir Bergrem, det resulterte i tredjeplass, men han vant "Fan Favoritt"-avstemningen.

Fridtjof Sæther Tischendorf
24 år
Fridtjof er en kreativ kjører som kan gjøre de mest absurde ting på brettet, og ble belønnet med X Games-gull i verdens første Knuckle Huck i Aspen i 2019. Han er en høyt respektert kjører, som alltid har et overraskelsesmoment.

Markus Olimstad
26 år
Markus er en av de mest respekterte snowboardkjørerne i konkurransefeltet og alle stopper opp for å se når han dropper inn. Skader plaget han i inngangen til sesongen men han fikk virkelig vist frem hva som bor i han i de siste verdenscupene. Han har virkelig tatt et steg opp i kjøringen sin, og det blir spennende å se hva han kan få til neste sesong.

Stian Kleivdal
24 år
Friidrett har Ingebrigtsen, mens snowboard har Kleivdals. Stian er tredjegenerasjons Kleivdal som kjører på profesjonelt nivå. Han har flere topplasseringer å vise til internasjonalt, og som nybakt norgesmester er det tydelig at Stian har potensiale til å ta ytterligere steg opp i toppen.

Bendik Gjerdalen
23 år
Bra tweaks og mye stil i kjøringen kan vel summere opp Bendiks kjøring, men med frontside 1440s på lock så er Bendik også en å se opp for i konkurranser.  De siste årene har han dessverre vært mye plaget av skader, men vi har stor tro på Bendik i årene som kommer.


Kristian Moen
22 år

Kristian Moen er muligens den mest dedikerte utøveren i landslagstroppen, og det gir resultater. Med over to timer reisevei til bakken, setter han gjerne opp porter alene for å trene hver dag, som viser hvor mye han elsker det han driver med. Han er første nordmann som mottar stipend fra University of Denver, der han startet høsten 2020 og kombinerer skolen med satsningen mot PL i 2022.

Årets rekruttlandslag er en sammensetting av mange gode og spennende kjørere. Med tre nye fjes på laget blir det spennende å se hva denne gjengen kan utrette til vinteren. Laget består av utøvere med erfaring alt fra world-cup, til junior-VM og seier i world rookie Tour til mange års erfaring og læring på brettet generelt.

Kriteriene for å komme inn på på rekruttlandslaget er en helhetsvurdering med utgangspunkt i nivå på snowboardkjøringen, teknikk, potensiale, profesjonalitet, interesse/iver og konkurranseresultater.

Magnus Grøterud
19 år

Kristian Skjømming
19 år

Bettina Roll
19 år

Tina Steffensen
20 år

Sindre Tveiten
23 år

Stine Espeli Olsen
19 år


Johannes Taklo
18 år

Øyvind Kirkhus
19 år

Odin Røhrt
16 år

Pararekruttlandslaget består av Joakim Øyen og Niklas Bøyesen Lohne-Hansen. Dette er to utøvere som viser stor dedikasjon til snowboard og bruker mange timer i bakken for å bli bedre. Niklas vant NM i 2020 og Joakim vant sølv. Disse to vil forme parasnowboard i Norge fremover med Kristian Moen.

Joakim Øyen
18 år

Niklas Bøysen Lohne Hansen
13 år

Se første episode av vår nye serie "Snowboardlandslaget"!

Med under et år igjen til OL i Beijing er årets landslagsuttak ekstra viktig. I tillegg til å ha en nybakt verdensmester har Norge svært mange sterke og interessante kjørere om dagen, både på senior-, para- og rekruttnivå. Med et av verdens beste landslag blir de neste årene veldig spennende. Nettopp derfor stilles det høye krav til å få være en del av troppen og tilgang på det støtteapparatet plassen gir.

Se så mye annet spennende!

NM Vert Nesodden 2022
10.8.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

NM Vert Nesodden 2022

Velkommen til Vert-NM på Nesodden

Momskompensasjonen 2022
9.8.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Momskompensasjonen 2022

Frist 15. august

Skateboard-NM i Bodø recap
7.8.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Skateboard-NM i Bodø recap

I helgen ble det kåret seks nye norgesmestere og utdelt to kongepokaler da NM i skateboard ble arrangert i Bodø!

Her er resultatene fra skateboard-NM i Bodø!
6.8.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Her er resultatene fra skateboard-NM i Bodø!

Her er resultatene fra helgens skateboard-NM i Bodø!

NM Skateboard 2022 Bodø
2.8.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

NM Skateboard 2022 Bodø

Velkommen til NM i Bodø

NM deal på overnatting
7.7.2022
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

NM deal på overnatting

Rabatt på overnatting

alle artikler