Marcus Kleveland vinner i Laax

Marcus Kleveland har fått mye oppmerksomhet for sine nye kjøreklær, og i sitt lakserosa antrekk satt det for Marcus. Han har kjørt bra på trening og i kvalifiseringen – og i finalen klinket han til og tok seieren foran Dusty Henricksen og svenske Sven Thorgren.

Laax Open er et høydepunkt hvert år, og det henger høyt å ta med seg seiren fra denne konkurransen. Finalen skulle egentlig gått lørdagen, men grunnet tåke og dårlige forhold ble finalen flyttet til søndag. Søndagens finale bød på sol, høyt nivå og gode forhold.

Marcus Kleveland har fått noen gode uker på Dombås før Laax og har ikke vært i så god form som nå på lenge. Det viser han i Laax og kjører et run med høy vanskelighetsgrad. På de første railsene setter han en hardway fs 270 og en cab 810. Før han videre på hoppene setter en switch bs 1260, nollie fs 1080, butter bs 1440 og en boardslide til cab 900. Dette holder til en poengsum på 83.61 og det er ingen som når opp til han på andre run.

- Laax Open har alltid vært den konkurransen jeg vil vinne og det føles veldig bra å vinne i dag. Det har vært vanskelig vær å forholde seg til gjennom uken, men vi fikk til noen gode runs så det ble en fin finale. Det var gøy å kjøre i dag, sier Marcus til arrangør etter finalen.

For kvinnene var det Zoi Synnott Sadowski som vant med en poengsum på 81.30 foran Mia Brooks og Anna Gasser.

- Jeg har drømt om å vinne Laax Open siden jeg startet å konkurrere, sier Zoi etter finalen.

Marcus har vunnet begge verdenscuprennene han har stilt i etter jul, så det lover godt for X Games neste helg hvor han stiller i slopestyle, Big Air og Knuckle Huck.

X Games-gull i Special Olympics Unified
28.1.2023

X Games-gull i Special Olympics Unified

Mons Røisland vant special olympics unified med Daina Shilts

X GAMES ASPEN 2023
25.1.2023

X GAMES ASPEN 2023

Følg med på X Games 2023 her

Bronse til Niklas Sukke i EYOF
25.1.2023

Bronse til Niklas Sukke i EYOF

Niklas Sukke tok i dag bronsemedalje i big air.

World Rookie Fest, Livigno oppsummert.
24.1.2023

World Rookie Fest, Livigno oppsummert.

Livigno oppsummert

Disse kjører European Youth Olympic Festival (EYOF)
23.1.2023

Disse kjører European Youth Olympic Festival (EYOF)