Moen på andreplass i verdenscupåpningen

Para-snowboarder Kristian Moen stakk av med sin andre pallplass i Nederland denne uken.

– Jeg er sykt happy med dagens prestasjon. Jeg har ikke fått en sølvmedalje siden 2015. Det var veldig deilig at det endelig klaffet i banked slalom, sier Kristian.

Kristian har virkelig levert sakene i Landgraaf denne uken. Etter gårsdagens tredjeplass i europacupen var han veldig fornøyd, men hadde noen ting han måtte fikse på med runnet. I dag klaffet det åpenbart for tjueåringen.

Foto: Brettforbundet

– Jeg bygde på kjøringen fra i går og jeg skjønte meg mer og mer på løypa jo mer jeg kjørte, noe jeg er veldig fornøyd med.

Talentet fra Kolbotn har blant annet en sølvmedalje fra VM i 2015, og var første norske snowboarder i Paralympics. I morgen er det klart for ny runde med banked slalom.

– Dette er også min første sølvmedalje i denne grenen, som viser at jeg har blitt en bedre snowboarder og kan kjøre flere disipliner/grener. Jeg gleder meg veldig til ny verdenscup i morgen!

Landslagstrener Morten Kleivdal er imponert over Kristians kjøring denne uken.

– Sykt fett å se Kristian kjøre i dag og måten han kjører inn andreplass på. Han klarer å rette på de små feilene fra første til andre run og forbedre tida si. Veldig glad på Kristian sine vegne, sier Kleivdal.

Med tredjeplass i går og andreplass idag krysser vi fingrene for morgendagen!

Stem frem årets klubb!
28.9.2020

Stem frem årets klubb!

Er klubben din blant de nominerte til Snowboardawards?

Stem på Årets bilde!
25.9.2020

Stem på Årets bilde!

Foto har alltid vært en enormt viktig del av snowboarding. Disse fem er nominert til Årets Bilde 2020

Årets triks
21.9.2020

Årets triks

Stem frem årets triks til Snowboardawards!

Disse er nominert til Årets Gjennombrudd!
18.9.2020

Disse er nominert til Årets Gjennombrudd!

Nominasjonene til årets digitale Snowboardawards er endelig klare. Stem frem den du mener fortjener prisen for årets gjennombrudd!

Medlemsfordel | Snø
14.9.2020

Medlemsfordel | Snø

Som medlem av klubb tilknyttet Brettforbundet får du medlemsfordeler på Snø.

Takk for godt oppmøte!
11.9.2020

Takk for godt oppmøte!

Takk for godt oppmøte, spennende spørsmål, og ikke minst, nyttige innspill!