Moen på andreplass i verdenscupåpningen

Para-snowboarder Kristian Moen stakk av med sin andre pallplass i Nederland denne uken.

– Jeg er sykt happy med dagens prestasjon. Jeg har ikke fått en sølvmedalje siden 2015. Det var veldig deilig at det endelig klaffet i banked slalom, sier Kristian.

Kristian har virkelig levert sakene i Landgraaf denne uken. Etter gårsdagens tredjeplass i europacupen var han veldig fornøyd, men hadde noen ting han måtte fikse på med runnet. I dag klaffet det åpenbart for tjueåringen.

Foto: Brettforbundet

– Jeg bygde på kjøringen fra i går og jeg skjønte meg mer og mer på løypa jo mer jeg kjørte, noe jeg er veldig fornøyd med.

Talentet fra Kolbotn har blant annet en sølvmedalje fra VM i 2015, og var første norske snowboarder i Paralympics. I morgen er det klart for ny runde med banked slalom.

– Dette er også min første sølvmedalje i denne grenen, som viser at jeg har blitt en bedre snowboarder og kan kjøre flere disipliner/grener. Jeg gleder meg veldig til ny verdenscup i morgen!

Landslagstrener Morten Kleivdal er imponert over Kristians kjøring denne uken.

– Sykt fett å se Kristian kjøre i dag og måten han kjører inn andreplass på. Han klarer å rette på de små feilene fra første til andre run og forbedre tida si. Veldig glad på Kristian sine vegne, sier Kleivdal.

Med tredjeplass i går og andreplass idag krysser vi fingrene for morgendagen!

Norgescupkalenderen i surf er klar!
16.1.2020

Norgescupkalenderen i surf er klar!

Norgescupkalenderen er klar! d

Kirkhus vant World Rookie Fest!
14.1.2020

Kirkhus vant World Rookie Fest!

Øyvind Kirkhus landet nytt triks og stakk av medførsteplassen i dagens konkurranse i Livigno. Johannes Taklo tok tredjeplassen.

Se filmen fra NC Vierli!
9.1.2020

Se filmen fra NC Vierli!

Filmen fra årets første Norgescup er her.

Parkguide: Ringkollen Parken
7.1.2020

Parkguide: Ringkollen Parken

Les om Ringkollen Parken i Norsk Tipping og Brettforbundets Parkguide

Kickstart på Norgescupen
6.1.2020

Kickstart på Norgescupen

Hanne Eilertsen, Sindre Tveiten og Mathias Eckhoff stakk av med seieren i årets første Norgescup.

Brettforbundets nyttårshilsen 2019
31.12.2019