Mons Røisland med sin beste sesong til nå!

Mons Røisland har virkelig prestert i 2021 og 2022, og kan se tilbake på litt av en sesong!

Mons etter å ha sikret seg OL-sølv! Foto: Team Norway / Geir Owe Fredheim

Mons Røisland leverte nok en gang denne sesongen, og dro seirende hjem fra NM med kongepokalen, NM-bronse i Slopestyle og Snowboardcross, og NM-gull i Halfpipe. Fantastiske NM-prestasjoner som kommer på toppen av en sinnssyk sesong.

- Ja, det er jo faktisk litt vanskelig å sette ord på det, men det er min beste sesong så langt, og det gjør meg bare sulten på mer! Nå er jeg klar for å nyte det siste av sesongen, og videre jobbe mot neste sesong og nye mål! Sier Mons Røisland etter NM.

Mons fikk tildelt Kongepokalen og vant overall på NM 2022. Foto: Daniel Tengs

Med OL-sølv i februar, sammenlagtvinner av verdenscupen i mars og Kongepokalen i april har det virkelig vært en god start på året for Mons Røisland. Han har endelig fått full uttelling for all den harde jobben han har lagt ned i snowboardkjøringen.

- Mons har har vært blant våre beste kjørere de siste årene, men har ikke alltid fått full uttelling, men i år så har han vært utrolig stabil og har virkelig dratt med seg godfølelsen og formen fra OL inn i de siste konkurransene. Han får virkelig betalt for den arbeidsinnsatsen han har lagt ned og vi er veldig stolt av det han har fått til, sier sportssjef i Brettforbundet, Per Iver Grimsrud.

Mons, Stian og Marius i Beijing 2019. Foto Matias Fosso Kristensen

Denne sesongen kan Mons se tilbake på sammenlagtvinner i verdenscupen, OL-sølv, NM-gull og Kongepokalen. Det er litt av en prestasjon!

Meritter 2021/2022-sesongen:

3. Plass World Cup Big Air, Steamboat, USA

2. Plass World Cup Slopestyle, Calgary, Canda

2. plass OL Big Air

2. plass World Cup Slopestyle, Silvaplana, Sveits

Overall vinner NM Snowboard

Overall vinner verdenscupen

Mons med fra siste verdenscup i Silvaplana

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.