NM på Geilo sendes direkte!

På søndag ruller vi i gang et koronatilpasset norgesmesterskap for toppidretten, sammen med Geilo IL.

I likhet med de andre arrangementer denne vinteren, måtte også årets norgesmesterskap i Trysil vike på grunn av Covid. Smittesituasjonen og de nasjonale retningslinjene setter fortsatt en stopper for publikum og åpen påmelding, men sammen med Geilo IL hiver vi oss rundt og holder NM for landslag og toppidrett-skolene NTG Geilo, Wang og Hovden Skigymnas

For første gang i historien skal vi sende både slopestyle og big air direkte på Vimeo og Brettforbundet.no, med kommentatorer og livescore. Link kommer!

10:45 – Finale, Slopestyle (3 run)

13:30 – Finale, Big Air (4 run)

Vi synes selvfølgelig at det er veldig synd å heller ikke i år få møte hele miljøet til sesongens høydepunkt, men gleder oss til å kunne dra på litt ekstra med et fullverdig NM neste år!

Heitmann og Pedersen er Norgesmestere!
27.6.2021

Heitmann og Pedersen er Norgesmestere!

Elias Heitmann tok seieren under årets NM i Street, med kreativ og stilfull skating. Tonje Pedersen tok sitt sjette NM-gull.

Se skateboard på NM-veka her!
24.6.2021

Se skateboard på NM-veka her!

Det er klart for skateboard på norsk TV igjen. NRK sender skateboard street fra NM-veka i Sarpsborg søndag 27 Juni kl 14.00.

Session X Brettforbundet
23.6.2021

Session X Brettforbundet

Medlemskampanje med Session

Få flere jenter på landslag
21.6.2021

Få flere jenter på landslag

Brettforbundet, Norges Skiforbund Freeski og Olympiatoppen satt et overordnet mål om å sikre en trygg, sikker og jevn utvikling for jenter

SNOWBOARDLANDSLAGET | Episode 2
14.6.2021

SNOWBOARDLANDSLAGET | Episode 2

Bli bedre kjent med landslaget i andre episode av den nye serien vår!

Starte klubb?
9.6.2021

Starte klubb?

Her kan du lese litt om hvorfor du skal starte lokal brettklubb