Norden sender ingen utøvere til verdenscupen i Georgia

Norges Skiforbund Freeski, Brettforbundet, det Svenske Skiforbundet og det Finske snowboardforbundet, ber FIS avlyse den planlagte verdenscupen i Georgia, 3. til 5.mars. Samtidig har sportslig ledelse og utøvere i freeski og snowboard bestemt at de ikke ønsker å delta, uavhengig av om FIS beslutter å gjennomføre konkurransene eller ikke.

Verdenscupen skal etter planen arrangeres i Bakuriani i Georgia. Den geografiske beliggenheten (nærheten) til Ukraina og Russland, gjør at utøvere og støtteapparat ikke ønsker å reise dit.

Det føles heller ikke riktig å delta i konkurransene når Russland har angrepet og invadert Ukraina.

– Sammen med utøverne våre fordømmer vi det som nå skjer, sier Per Iver Grimsrud og Christoffer Schach.

Videre har vi sendt et brev til FIS hvor vi ber de avlyse konkurransen på bakgrunn av situasjonen i området, og samtidig har vi sendt et brev til arrangøren hvor vi beklager avgjørelsen om å ikke dra, samt verdsetter alt det harde arbeidet de har lagt ned.

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.