Norendal skadet seg i US Open

Silje Norendal brakk benet under trening i US Open onsdag kveld, og ble operert i natt.

– Silje har det etter forholdene bra, men er så klart skuffet og lei seg. Hun gledet seg veldig til å konkurrere i X Games Hafjell neste uke. Hun er i trygge hender og vi er i tett dialog med helseteamet på Olympiatoppen, sier landslagssjef Per Iver Grimsrud.

26-åringen var uheldig tidlig i slopestyletreningen, og falt på siste hoppet i løypa. Landslagets fysioterapeut Stian Solberg er sammen med Norendal i Vail.

– Silje pådro seg et komplisert brudd i leggen, og ble operert på sykehuset her i Vail kort tid etter skaden inntraff. Operasjonen gikk bra, sier Solberg.

Norendal på sykehuset i Vail etter operasjonen.

Nå venter noen dager på sykehuset i Vail før kongsbergjenta kan reise hjem til Norge.

– Etter at hun har kommet seg reiser hun hjem til Norge, der hun blir fulgt opp videre av Olympiatoppen. Hun vil imidlertid miste resten av denne konkurranse-sesongen, sier Solberg.

For to uker siden tok Silje andreplass i verdenscup i Calgary. Hun var nettopp tilbake etter to måneder med en skulderskade hun pådro seg i Beijing før jul.

Eventuelle mediehenvendelser skal tas med landslagssjef Per Iver Grimsrud.

Hvem fortjener å bli nominert til Skateboard Awards i 2021?
13.1.2021

Hvem fortjener å bli nominert til Skateboard Awards i 2021?

Brettforbundet gleder seg til å dele ut Skateboard awards for andre gang, i 2021!

Følg Laax Open her!
12.1.2021

Følg Laax Open her!

12. januar er det klart for verdenscup i Sveits. Her er alt du trenger å vite om konkurransen.

FIS-registrering
12.1.2021

FIS-registrering

For å kunne delta i en FIS konkurranse må du ha en gyldig FIS lisens. Her finner du info!

Røisland på pallen i sesongåpningen!
9.1.2021

Røisland på pallen i sesongåpningen!

En glovarm Mons Røisland sikret seg tredjeplassen i kveldens big air-konkurranse i verdenscupen

Følg sesongåpningen i Kreischberg her!
7.1.2021

Følg sesongåpningen i Kreischberg her!

Marcus Kleveland og Mons Røisland er klare for helgens verdenscupåpning i big air.

Norgescup på Geilo utsettes
6.1.2021

Norgescup på Geilo utsettes

Norgescup på Geilo blir flyttet til samme helg som Norgescup i Uvdal 20. februar