Norendal skadet seg i US Open

Silje Norendal brakk benet under trening i US Open onsdag kveld, og ble operert i natt.

– Silje har det etter forholdene bra, men er så klart skuffet og lei seg. Hun gledet seg veldig til å konkurrere i X Games Hafjell neste uke. Hun er i trygge hender og vi er i tett dialog med helseteamet på Olympiatoppen, sier landslagssjef Per Iver Grimsrud.

26-åringen var uheldig tidlig i slopestyletreningen, og falt på siste hoppet i løypa. Landslagets fysioterapeut Stian Solberg er sammen med Norendal i Vail.

– Silje pådro seg et komplisert brudd i leggen, og ble operert på sykehuset her i Vail kort tid etter skaden inntraff. Operasjonen gikk bra, sier Solberg.

Norendal på sykehuset i Vail etter operasjonen.

Nå venter noen dager på sykehuset i Vail før kongsbergjenta kan reise hjem til Norge.

– Etter at hun har kommet seg reiser hun hjem til Norge, der hun blir fulgt opp videre av Olympiatoppen. Hun vil imidlertid miste resten av denne konkurranse-sesongen, sier Solberg.

For to uker siden tok Silje andreplass i verdenscup i Calgary. Hun var nettopp tilbake etter to måneder med en skulderskade hun pådro seg i Beijing før jul.

Eventuelle mediehenvendelser skal tas med landslagssjef Per Iver Grimsrud.

NESTE EVENT SKATE: NM skateboard Oslo
26.6.2024

NESTE EVENT SKATE: NM skateboard Oslo

Her finner du påmelding til norgesmesterskapet

Norsk Filminstitutt gir manus utviklingsstøtte til Skateboard spillefilm.
22.6.2024

Norsk Filminstitutt gir manus utviklingsstøtte til Skateboard spillefilm.

"Skate or die"

Elias Nilsen fullførte OL-kvalifisering i Budapest
21.6.2024

Elias Nilsen fullførte OL-kvalifisering i Budapest