Norendal skadet seg i US Open

Silje Norendal brakk benet under trening i US Open onsdag kveld, og ble operert i natt.

– Silje har det etter forholdene bra, men er så klart skuffet og lei seg. Hun gledet seg veldig til å konkurrere i X Games Hafjell neste uke. Hun er i trygge hender og vi er i tett dialog med helseteamet på Olympiatoppen, sier landslagssjef Per Iver Grimsrud.

26-åringen var uheldig tidlig i slopestyletreningen, og falt på siste hoppet i løypa. Landslagets fysioterapeut Stian Solberg er sammen med Norendal i Vail.

– Silje pådro seg et komplisert brudd i leggen, og ble operert på sykehuset her i Vail kort tid etter skaden inntraff. Operasjonen gikk bra, sier Solberg.

Norendal på sykehuset i Vail etter operasjonen.

Nå venter noen dager på sykehuset i Vail før kongsbergjenta kan reise hjem til Norge.

– Etter at hun har kommet seg reiser hun hjem til Norge, der hun blir fulgt opp videre av Olympiatoppen. Hun vil imidlertid miste resten av denne konkurranse-sesongen, sier Solberg.

For to uker siden tok Silje andreplass i verdenscup i Calgary. Hun var nettopp tilbake etter to måneder med en skulderskade hun pådro seg i Beijing før jul.

Eventuelle mediehenvendelser skal tas med landslagssjef Per Iver Grimsrud.

Brettvettregler
2.4.2020

Brettvettregler

Hjemmepåsken er like rundt hjørnet, det eneste vi vil er å komme oss ut! Dette er frihet under ansvar i praksis!

Brettforbundet permitterer deler av administrasjonen
27.3.2020

Brettforbundet permitterer deler av administrasjonen

Som et resultat av koronaviruset reduserer Brettforbundet driften for å sikre aktivitet i årene som kommer.

Rekrutten: Turboble og snowboardglede i Livigno
26.3.2020

Rekrutten: Turboble og snowboardglede i Livigno

Ny bildeserie fra landslagsrekrutten Emil Leenderts!

Gi frivilligheten en sjanse | Gråkallparken
24.3.2020

Gi frivilligheten en sjanse | Gråkallparken

Stian Karlsen og Mats Larsen har bygd en av landets beste parker gjennom frivillig arbeid!

Se editen fra Sint Railjam!
20.3.2020

Se editen fra Sint Railjam!

Sammen med Norsk Tipping har vi satt i gang et stort jentesatsingsprosjekt denne sesongen. Sjekk ut edit fra et av høydepunktene!

Kristian Moen ble nummer to overall i SBX!
19.3.2020

Kristian Moen ble nummer to overall i SBX!

Kristian Moen har hatt sin beste sesong noen gang. Før jul tok han fem av fem mulige medaljer i både snowboardcross og banked slalom.