Norendal skadet seg i US Open

Silje Norendal brakk benet under trening i US Open onsdag kveld, og ble operert i natt.

– Silje har det etter forholdene bra, men er så klart skuffet og lei seg. Hun gledet seg veldig til å konkurrere i X Games Hafjell neste uke. Hun er i trygge hender og vi er i tett dialog med helseteamet på Olympiatoppen, sier landslagssjef Per Iver Grimsrud.

26-åringen var uheldig tidlig i slopestyletreningen, og falt på siste hoppet i løypa. Landslagets fysioterapeut Stian Solberg er sammen med Norendal i Vail.

– Silje pådro seg et komplisert brudd i leggen, og ble operert på sykehuset her i Vail kort tid etter skaden inntraff. Operasjonen gikk bra, sier Solberg.

Norendal på sykehuset i Vail etter operasjonen.

Nå venter noen dager på sykehuset i Vail før kongsbergjenta kan reise hjem til Norge.

– Etter at hun har kommet seg reiser hun hjem til Norge, der hun blir fulgt opp videre av Olympiatoppen. Hun vil imidlertid miste resten av denne konkurranse-sesongen, sier Solberg.

For to uker siden tok Silje andreplass i verdenscup i Calgary. Hun var nettopp tilbake etter to måneder med en skulderskade hun pådro seg i Beijing før jul.

Eventuelle mediehenvendelser skal tas med landslagssjef Per Iver Grimsrud.

Stem frem årets klubb!
28.9.2020

Stem frem årets klubb!

Er klubben din blant de nominerte til Snowboardawards?

Stem på Årets bilde!
25.9.2020

Stem på Årets bilde!

Foto har alltid vært en enormt viktig del av snowboarding. Disse fem er nominert til Årets Bilde 2020

Årets triks
21.9.2020

Årets triks

Stem frem årets triks til Snowboardawards!

Disse er nominert til Årets Gjennombrudd!
18.9.2020

Disse er nominert til Årets Gjennombrudd!

Nominasjonene til årets digitale Snowboardawards er endelig klare. Stem frem den du mener fortjener prisen for årets gjennombrudd!

Medlemsfordel | Snø
14.9.2020

Medlemsfordel | Snø

Som medlem av klubb tilknyttet Brettforbundet får du medlemsfordeler på Snø.

Takk for godt oppmøte!
11.9.2020

Takk for godt oppmøte!

Takk for godt oppmøte, spennende spørsmål, og ikke minst, nyttige innspill!