Norsk Filminstitutt gir manus utviklingsstøtte til Skateboard spillefilm.

“Skate or Die” handler om Lukas (15) og venner, som må overleve i Oslos kriminelle underverden, kun bevæpnet med sine skateboarding skils.

"Skate or die"

Her er hva Norsk Filminstitutt skriver om prosjektet:

"Skate Or Die" har potensialet til å bli en underholdende, kompleks og energisk actionfilm, for en målgruppe som har lite lokalt og originalt innhold å velge i Lukas er en kompleks protagonist med store drømmer og mange indre konflikter. Med en sterk konseptuell idé i kombinasjon med et sosialt budskap og universell tematikk som familie og vennskap, svik og lojalitet, drømmer og tidvis umulige veivalg.

Manusforfatter Ove Raymond Gyldenås ser nå på muligheten for å crowd-funde filmens produksjon når manuset er klart. Han leter derfor etter potensielle finansielle aktører og sponsorer nasjonalt og internasjonalt. Det er også ønskelig med samarbeid med alle som kan være med å synliggjøre prosjektet gjennom sine kanaler. Både private og organisasjoner.

Så om du vil hjelpe til med å få «Skate Or Die» opp på kinolerretet, send din interesse, tips og forslag til: skateordiemovie@gmail.com

Her kan du følge de på facebook og instagram:

Ove Raymond Gyldenås - BIO

20 + år som manusforfatter og regissør av kortfilm, reklame, spillefilm og tv-serie. Jobbet for flere av Norges største filmselskaper.  Regissør av de prisvinnende ungdomsfilmene «Sinnssyk I Gjerningsøyeblikket» og «Tommys Inferno».

Han siste film, den NFI støttede kortfilmen «Tilfeldighetenes Uutholdelige Letthet» ble plukket ut til Venezia Shorts og Amarcort Film Festival,  og mottok hederlig omtale ved Ennesimo Film Festival i Italia.

Ove Raymond Gyldenås

NESTE EVENT SKATE: NM skateboard Oslo
26.6.2024

NESTE EVENT SKATE: NM skateboard Oslo

Her finner du påmelding til norgesmesterskapet

Elias Nilsen fullførte OL-kvalifisering i Budapest
21.6.2024

Elias Nilsen fullførte OL-kvalifisering i Budapest

Olympic Qualifier 2024

Nå kan din klubb søke om å arrangere Norgescup eller Norgesmesterskap i snowboard kommende sesong
17.6.2024

Ønsker klubben å arrangere Norgescup eller Norgesmesterskap i snowboard kommende sesong? Les mer her

Slik ser du Olympic Qualifier 2024
16.6.2024

Slik ser du Olympic Qualifier 2024

Her finner du mer info om Olympic Qualifier 20.–23. juni i Budapest

Recap NM i downhill skateboarding i Rullestadjuvet
14.6.2024

Recap NM i downhill skateboarding i Rullestadjuvet

Løpsrapport NM i Rullestadjuvet

Hvordan være en god idrettsforelder?
13.6.2024

Hvordan være en god idrettsforelder?

Er du idrettsforelder for barn og unge i alderen 6–19 år? Her får du noen tips til hvordan du kan være en god idrettsforelder