Norsk Tippings Parksession i Solheisen

Bli med på åpen session i Solheisen 26.-28. april!

Helgen etter påsken inviterer Norsk Tipping og Brettforbundet til en parksession i Solheisen, Hemsedal. Dette er en åpen session for alle som ønsker å kjøre bra park i vårsolen.

– Solheisen er en skjult perle med enormt potensiale. Under fjorårets event ble det bygget en helt rå park på Vierli, vi har trua på samme sukess i år, sier prosjektleder Sondre Hylland.

Solheisen er et lite skianlegg som ligger i Grøndalen, Hemsedal. Nå har anlegget lagt alt til rette for en rå park. Denne gangen er det Emil Fossheim i Mushroom Production og Odd Roar Solerød fra Skistar Trysil som står for byggingen, med hjelp fra de lokale parkbyggerne Jørgen Heje fra Solheisen og Marius Urbonavicius fra Hemsedal Railgarden.

Solheisen. Foto: Brettforbundet.

Parksession en del av anleggsatsingen Norsk Tipping gjør i samarbeid med Brettforbundet. I tillegg til Norsk Tipping-Teamet, med Alek Østreng, Fredrik Perry og Len Roald Jørgensen, kommer også store deler av landslaget for å kjøre.

I fjor ble det samme arrangementet holdt for første gang. Da ble det bygget en førsteklasses park på Vierli, av Charles Beckinsale, Lukas Vesely og de lokale parkbyggerne der.

Slik så parken ut under fjorårets event på Vierli. Foto: Process Films / Glenn Pettersen

I tillegg skal det holdes en parkbygger-workshop sammen med parkbyggerene fra de ulike anleggene i Norge, for å inkludere dem i arbeidet Brettforbundet gjør med Norsk Tippings parksatsning.

Parken er åpen fra 10:00 til 16:00 alle dagen, og er tilrettelagt og åpen for alle. Det vil bli bygget elementer med vanskelighetsgrad fra blå til sort, plus en egen kidspark.

Bookinginfo av overnatting finner du her!

Heiskortpriser

Solheisen ligger bare 10 minutter fra Hemsedal sentrum.

Se edit fra Norgescup i Bergen!
19.11.2019

Se edit fra Norgescup i Bergen!

God stemning og høyt nivå på norgescup i Bergen i helgen.

Fem på rampa
13.11.2019

Fem på rampa

I helgen deltok over 50 stykker på skatecamp for jenter i Trikkestallen. Vi har tatt en prat med fem av disse.

Moen på andreplass i verdenscupåpningen
13.11.2019

Moen på andreplass i verdenscupåpningen

‍Parasnowboarder Kristian Moen stakk av med dobbel pallplass i Nederland.

Kristina har oppfylt drømmen om å jobbe med skating
30.10.2019

Kristina har oppfylt drømmen om å jobbe med skating

Kristina Westad er dommer på internasjonalt nivå, talsperson for World Skate, daglig leder i B:Aurora og en aktiv skater.

Filmen fra Snowboardawards er her!
29.10.2019

Filmen fra Snowboardawards er her!

Se filmen fra Snowboardawards 2019!

Landslaget i Saas Fee
24.10.2019

Landslaget i Saas Fee

Se edit fra snowboardlandslagets samling i Saas Fee!