Se bildene fra Team Battle 2020

Silje Norendal ble nummer to i dagens slopestyle verdenscup i Calgary, etter to måneder med skulderskade.

– Det var veldig gøy. Jeg har prøvd å minimere risikoen hele uken, derfor er det ekstra gøy at det klaffer og går såpass bra. Det føles godt å være tilbake og konkurrere, sier Silje.

Norendal dro på fra start og sikret seg andreplassen i første run. Seieren gikk til canadiske Laurie Blouin.

– Jeg har jo ikke hatt så høye forhåpninger. Jeg er litt tidlig tilbake etter at jeg fikk skulderen ut av ledd, og er egentlig bare fornøyd med hver uke som går uten at jeg tryner for mye.

Før jul falt 26-åringen under practice i Air & Style i Beijing, og har derfor måtte holde seg unna konkurranser frem Dew Tour forrige uke.

– Skulderen er bra, men den tåler ikke noen store fall enda. Jeg merket i Dew Tour i forrige uke at det er mye nerver, så bare det å være tilbake og at jeg føler meg bra på brettet er veldig gøy.

Se finalen på NRKTV!

Fire norske kvalifiserte seg til finalen. Stian Kleivdal satte et rått run og tok en solid fjerdeplass. Hanne Eilertsen kjørte også svært bra og tok femteplass i sin andre finale i verdenscupen. Fridtjof Sæther Tischendorf endte opp på 16. plass.

Finalen ble fremskyndet på grunn av dårlig vær. De norske seerne fikk derfor kun med seg andre halvdel. Landslagssjef Per Iver Grimsrud var en av dem som satt klistret til skjermen.

– Det er godt å se Silje tilbake på brettet igjen og ekstra gøy at det blir en andreplass med tanke på skaden hun har slitt med i vinter.
 Hun viser igjen hvor stabil og god hun er på triksene sine, sier Grimsrud.

Om to uker er det klart for X Games i Hafjell, der Silje, Mons Røisland, Fridtjof Tischendorf, Ståle Sandbech og Marcus Kleveland er invitert.

– X Games på hjemmebane er noe jeg gleder meg veldig til. Når jeg skadet meg så var målet egentlig bare å komme meg dit. Da er jeg på akkurat tre måneder som er det skulderen min trenger. Jeg er klar for å pushe meg ut av komfortsonen og forhåpentligvis prestere mitt beste på hjemmebane, avslutter Silje.

Stem frem årets klubb!
28.9.2020

Stem frem årets klubb!

Er klubben din blant de nominerte til Snowboardawards?

Stem på Årets bilde!
25.9.2020

Stem på Årets bilde!

Foto har alltid vært en enormt viktig del av snowboarding. Disse fem er nominert til Årets Bilde 2020

Årets triks
21.9.2020

Årets triks

Stem frem årets triks til Snowboardawards!

Disse er nominert til Årets Gjennombrudd!
18.9.2020

Disse er nominert til Årets Gjennombrudd!

Nominasjonene til årets digitale Snowboardawards er endelig klare. Stem frem den du mener fortjener prisen for årets gjennombrudd!

Medlemsfordel | Snø
14.9.2020

Medlemsfordel | Snø

Som medlem av klubb tilknyttet Brettforbundet får du medlemsfordeler på Snø.

Takk for godt oppmøte!
11.9.2020

Takk for godt oppmøte!

Takk for godt oppmøte, spennende spørsmål, og ikke minst, nyttige innspill!