Se filmen fra NM i bowl og vert!

Silje Norendal ble nummer to i dagens slopestyle verdenscup i Calgary, etter to måneder med skulderskade.

– Det var veldig gøy. Jeg har prøvd å minimere risikoen hele uken, derfor er det ekstra gøy at det klaffer og går såpass bra. Det føles godt å være tilbake og konkurrere, sier Silje.

Norendal dro på fra start og sikret seg andreplassen i første run. Seieren gikk til canadiske Laurie Blouin.

– Jeg har jo ikke hatt så høye forhåpninger. Jeg er litt tidlig tilbake etter at jeg fikk skulderen ut av ledd, og er egentlig bare fornøyd med hver uke som går uten at jeg tryner for mye.

Før jul falt 26-åringen under practice i Air & Style i Beijing, og har derfor måtte holde seg unna konkurranser frem Dew Tour forrige uke.

– Skulderen er bra, men den tåler ikke noen store fall enda. Jeg merket i Dew Tour i forrige uke at det er mye nerver, så bare det å være tilbake og at jeg føler meg bra på brettet er veldig gøy.

Se finalen på NRKTV!

Fire norske kvalifiserte seg til finalen. Stian Kleivdal satte et rått run og tok en solid fjerdeplass. Hanne Eilertsen kjørte også svært bra og tok femteplass i sin andre finale i verdenscupen. Fridtjof Sæther Tischendorf endte opp på 16. plass.

Finalen ble fremskyndet på grunn av dårlig vær. De norske seerne fikk derfor kun med seg andre halvdel. Landslagssjef Per Iver Grimsrud var en av dem som satt klistret til skjermen.

– Det er godt å se Silje tilbake på brettet igjen og ekstra gøy at det blir en andreplass med tanke på skaden hun har slitt med i vinter.
 Hun viser igjen hvor stabil og god hun er på triksene sine, sier Grimsrud.

Om to uker er det klart for X Games i Hafjell, der Silje, Mons Røisland, Fridtjof Tischendorf, Ståle Sandbech og Marcus Kleveland er invitert.

– X Games på hjemmebane er noe jeg gleder meg veldig til. Når jeg skadet meg så var målet egentlig bare å komme meg dit. Da er jeg på akkurat tre måneder som er det skulderen min trenger. Jeg er klar for å pushe meg ut av komfortsonen og forhåpentligvis prestere mitt beste på hjemmebane, avslutter Silje.

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.