Slik er DU med på å gi drømmen en sjanse

Siden starten i 1948 har over 150 milliarder kroner gått til gode formål innen idrett, kultur, helse og humanitære organisasjoner over vårt langstrakte land. Hele Norsk Tippings overskudd går nemlig til samfunnsnyttige formål.

Mottakerne av overskuddet har én ting til felles. De er frivillige som engasjerer seg for sine lokalsamfunn.

Og gjennom sin innsats igjen, benytter de pengene til å skape magiske øyeblikk for andre.

Bare i 2018 gikk ca. 5,5 milliarder kroner til flerbrukshaller, påskeberedskap i fjellet, turisthytter, forskning og mye mer.

GI GRASROTANDELEN EN SJANSE!

Visste du at gjennom Grasrotandelen, så kan du selv være med og bestemme hva deler av overskuddet skal gå til?

Blant mer enn 30 000 lag og foreninger over hele Norge, kan du velge én som skal få inntil sju prosent av summen du spiller for. Det koster deg ingenting ekstra, men kan ha stor betydning for laget eller foreningen du velger. Det påvirker ikke din spillinnsats, vinnersjanse eller premie. Du er derimot nok en gang med på å gi drømmen en sjanse.

I 2018 gikk utrolige 649 millioner kroner til lag og foreninger gjennom Grasrotandelen.

Gi drømmen en sjanse og bli Grasrotgiver du også!

Parkguide: Solheisen X Hemsedal Railgarden
5.12.2019

Parkguide: Solheisen X Hemsedal Railgarden

Vi kjører i gang ny runde med Norsk Tipping parkguide. Første stopp er Solheisen og Hemsedal Railgarden.

Landslaget i Stubai
3.12.2019

Landslaget i Stubai

Se bildene fra Landalagets samling i Stubai!

Terminlisten for snowboardsesongen er klar!
2.12.2019

Terminlisten for snowboardsesongen er klar!

Sjekk ut konkurransene som arrangeres dennes sesongen og resultatlistene fra forrige norgescup!

Aktiv downday i Stubai
29.11.2019

Aktiv downday i Stubai

Sjekk ut bilder fra landslages samling i Stubai!

Instruktørkurs i snowboard
28.11.2019

Instruktørkurs i snowboard

Velkommen til snowboardinstruktørkurs 13-15 desember i Oslo.

Kick-off for brettjenter
28.11.2019

Kick-off for brettjenter

På mandag møtte 50 jenter opp til jenteskate og workshop i Oslo Skatehall!