Slik er DU med på å gi drømmen en sjanse

Siden starten i 1948 har over 150 milliarder kroner gått til gode formål innen idrett, kultur, helse og humanitære organisasjoner over vårt langstrakte land. Hele Norsk Tippings overskudd går nemlig til samfunnsnyttige formål.

Mottakerne av overskuddet har én ting til felles. De er frivillige som engasjerer seg for sine lokalsamfunn.

Og gjennom sin innsats igjen, benytter de pengene til å skape magiske øyeblikk for andre.

Bare i 2018 gikk ca. 5,5 milliarder kroner til flerbrukshaller, påskeberedskap i fjellet, turisthytter, forskning og mye mer.

GI GRASROTANDELEN EN SJANSE!

Visste du at gjennom Grasrotandelen, så kan du selv være med og bestemme hva deler av overskuddet skal gå til?

Blant mer enn 30 000 lag og foreninger over hele Norge, kan du velge én som skal få inntil sju prosent av summen du spiller for. Det koster deg ingenting ekstra, men kan ha stor betydning for laget eller foreningen du velger. Det påvirker ikke din spillinnsats, vinnersjanse eller premie. Du er derimot nok en gang med på å gi drømmen en sjanse.

I 2018 gikk utrolige 649 millioner kroner til lag og foreninger gjennom Grasrotandelen.

Gi drømmen en sjanse og bli Grasrotgiver du også!

Kristina har oppfylt drømmen om å jobbe med skating
30.10.2019

Kristina har oppfylt drømmen om å jobbe med skating

Kristina Westad er dommer på internasjonalt nivå, talsperson for World Skate, daglig leder i B:Aurora og en aktiv skater.

Filmen fra Snowboardawards er her!
29.10.2019

Filmen fra Snowboardawards er her!

Se filmen fra Snowboardawards 2019!

Landslaget i Saas Fee
24.10.2019

Landslaget i Saas Fee

Se edit fra snowboardlandslagets samling i Saas Fee!

Tidenes kompetanseløft for park
23.10.2019

Tidenes kompetanseløft for park

Ny veileder for parkbygging skal bidra til mer aktivitet for snowboard- og skikjørere på alle nivåer, over hele landet.

Her er årets prisvinnere!
21.10.2019

Her er årets prisvinnere!

En overrasket konferansier var blant prisvinnerne på helgens Snowboardawards

Se bildene fra Snowboardawards!
21.10.2019

Se bildene fra Snowboardawards!

Her er de beste bildene fra helgens festeligheter.