Slik er DU med på å gi drømmen en sjanse

Siden starten i 1948 har over 150 milliarder kroner gått til gode formål innen idrett, kultur, helse og humanitære organisasjoner over vårt langstrakte land. Hele Norsk Tippings overskudd går nemlig til samfunnsnyttige formål.

Mottakerne av overskuddet har én ting til felles. De er frivillige som engasjerer seg for sine lokalsamfunn.

Og gjennom sin innsats igjen, benytter de pengene til å skape magiske øyeblikk for andre.

Bare i 2018 gikk ca. 5,5 milliarder kroner til flerbrukshaller, påskeberedskap i fjellet, turisthytter, forskning og mye mer.

GI GRASROTANDELEN EN SJANSE!

Visste du at gjennom Grasrotandelen, så kan du selv være med og bestemme hva deler av overskuddet skal gå til?

Blant mer enn 30 000 lag og foreninger over hele Norge, kan du velge én som skal få inntil sju prosent av summen du spiller for. Det koster deg ingenting ekstra, men kan ha stor betydning for laget eller foreningen du velger. Det påvirker ikke din spillinnsats, vinnersjanse eller premie. Du er derimot nok en gang med på å gi drømmen en sjanse.

I 2018 gikk utrolige 649 millioner kroner til lag og foreninger gjennom Grasrotandelen.

Gi drømmen en sjanse og bli Grasrotgiver du også!

Portrett: Marcus Kleveland
20.1.2020

Portrett: Marcus Kleveland

Bli bedre kjent med Marcus Kleveland gjennom kamera til Daniel Tengs.

Norgescupkalenderen i surf er klar!
16.1.2020

Norgescupkalenderen i surf er klar!

Norgescupkalenderen er klar!

Kirkhus vant World Rookie Fest!
14.1.2020

Kirkhus vant World Rookie Fest!

Øyvind Kirkhus landet nytt triks og stakk av medførsteplassen i dagens konkurranse i Livigno. Johannes Taklo tok tredjeplassen.

Se filmen fra NC Vierli!
9.1.2020

Se filmen fra NC Vierli!

Filmen fra årets første Norgescup er her.

Parkguide: Ringkollen Parken
7.1.2020

Parkguide: Ringkollen Parken

Les om Ringkollen Parken i Norsk Tipping og Brettforbundets Parkguide

Kickstart på Norgescupen
6.1.2020

Kickstart på Norgescupen

Hanne Eilertsen, Sindre Tveiten og Mathias Eckhoff stakk av med seieren i årets første Norgescup.