Slik er DU med på å gi drømmen en sjanse

Siden starten i 1948 har over 150 milliarder kroner gått til gode formål innen idrett, kultur, helse og humanitære organisasjoner over vårt langstrakte land. Hele Norsk Tippings overskudd går nemlig til samfunnsnyttige formål.

Mottakerne av overskuddet har én ting til felles. De er frivillige som engasjerer seg for sine lokalsamfunn.

Og gjennom sin innsats igjen, benytter de pengene til å skape magiske øyeblikk for andre.

Bare i 2018 gikk ca. 5,5 milliarder kroner til flerbrukshaller, påskeberedskap i fjellet, turisthytter, forskning og mye mer.

GI GRASROTANDELEN EN SJANSE!

Visste du at gjennom Grasrotandelen, så kan du selv være med og bestemme hva deler av overskuddet skal gå til?

Blant mer enn 30 000 lag og foreninger over hele Norge, kan du velge én som skal få inntil sju prosent av summen du spiller for. Det koster deg ingenting ekstra, men kan ha stor betydning for laget eller foreningen du velger. Det påvirker ikke din spillinnsats, vinnersjanse eller premie. Du er derimot nok en gang med på å gi drømmen en sjanse.

I 2018 gikk utrolige 649 millioner kroner til lag og foreninger gjennom Grasrotandelen.

Gi drømmen en sjanse og bli Grasrotgiver du også!

Brettvettregler
2.4.2020

Brettvettregler

Hjemmepåsken er like rundt hjørnet, det eneste vi vil er å komme oss ut! Dette er frihet under ansvar i praksis!

Brettforbundet permitterer deler av administrasjonen
27.3.2020

Brettforbundet permitterer deler av administrasjonen

Som et resultat av koronaviruset reduserer Brettforbundet driften for å sikre aktivitet i årene som kommer.

Rekrutten: Turboble og snowboardglede i Livigno
26.3.2020

Rekrutten: Turboble og snowboardglede i Livigno

Ny bildeserie fra landslagsrekrutten Emil Leenderts!

Gi frivilligheten en sjanse | Gråkallparken
24.3.2020

Gi frivilligheten en sjanse | Gråkallparken

Stian Karlsen og Mats Larsen har bygd en av landets beste parker gjennom frivillig arbeid!

Se editen fra Sint Railjam!
20.3.2020

Se editen fra Sint Railjam!

Sammen med Norsk Tipping har vi satt i gang et stort jentesatsingsprosjekt denne sesongen. Sjekk ut edit fra et av høydepunktene!

Kristian Moen ble nummer to overall i SBX!
19.3.2020

Kristian Moen ble nummer to overall i SBX!

Kristian Moen har hatt sin beste sesong noen gang. Før jul tok han fem av fem mulige medaljer i både snowboardcross og banked slalom.