Surfekonkurranse 17. mai - 17. juni.

De siste månedene har vært preget av mindre reising og mulighet for å duckdive seg bort fra bekymringer på land. Brettforbundet har naturligvis ikke kunnet holde arrangementer som planlagt, men selv om bølgene nå begynner å flate ut for sesongen, inviterer vi til en måned digital surfekonkurranse med startskudd 17.mai.

Konkurransen avholdes i klassene:

- Open herre

- Open dame

- Longboard mix

- Junior gutt (13-18 år)

- Junior jente (13-18 år)

Formatet er testet ut internasjonalt den siste tiden, og innebærer at hver deltaker laster opp video av maks ti bølger (NB: én kort video per bølge!), og blir dømt med sammenlagt score fra de to beste bølgene. Surfingen MÅ foregå i Norge, og innenfor den gitte tidsperioden 17.mai til 17.juni (mulig forlengelse dersom det ikke skulle være godt nok swell i perioden).

Det vil bli dømt etter vanlige kriterier, hvor score også tar hensyn til muligheter for prestasjon etter forholdene det surfes i.

Dommere:

-      Hasse Lindborg (hoveddommer)

-      Seamus Fox

-      Jørgen Michaelsen

-      Henning Kvisberglien

-      Wes Schaftenaar

-      Marcos Cuneo

Pallplasser vil gi heder og ære, bra stæsj fra Surfshop.no og Srfsnosk8.no, samt en deilig bonus i surfekassa på 1500 NOK for førsteplass og 1000 NOK til andreplass.(pengepremier i klassene: Open herre, Open dame og longboard).

For å delta, registrer deg og dine bølger HER!

Surf´sup!

Hilsen Brettforbundet og surfekomiteen.

Slik blir X Games Aspen 2021
25.1.2021

Slik blir X Games Aspen 2021

Ståle, Marcus, Mons og Frditjof er klare for X Games Aspen denne uken. Her finner du all info om konkurransen.

Kleveland på pallen i Laax Open!
22.1.2021

Kleveland på pallen i Laax Open!

Marcus Kleveland gjorde slopestyle-comeback med tredjeplassen i Sveits.

Åpning av BUA Grunerløkka
19.1.2021

Åpning av BUA Grunerløkka

BUA´s nye tilskudd i Bydel Grunerløkka skal gi flere barn og unge muligheten til å oppleve gleden av skate- og snowboard.

Hvem fortjener å bli nominert til Skateboard Awards i 2021?
13.1.2021

Hvem fortjener å bli nominert til Skateboard Awards i 2021?

Brettforbundet gleder seg til å dele ut Skateboard awards for andre gang, i 2021!

Følg Laax Open her!
12.1.2021

Følg Laax Open her!

Kleveland, Bergrem og Røisland er klare for finale i Sveits. Her finner du alt du trenger å vite om konkurransen.

FIS-registrering
12.1.2021

FIS-registrering

For å kunne delta i en FIS konkurranse må du ha en gyldig FIS lisens. Her finner du info!