Surfekonkurranse 17. mai - 17. juni.

De siste månedene har vært preget av mindre reising og mulighet for å duckdive seg bort fra bekymringer på land. Brettforbundet har naturligvis ikke kunnet holde arrangementer som planlagt, men selv om bølgene nå begynner å flate ut for sesongen, inviterer vi til en måned digital surfekonkurranse med startskudd 17.mai.

Konkurransen avholdes i klassene:

- Open herre

- Open dame

- Longboard mix

- Junior gutt (13-18 år)

- Junior jente (13-18 år)

Formatet er testet ut internasjonalt den siste tiden, og innebærer at hver deltaker laster opp video av maks ti bølger (NB: én kort video per bølge!), og blir dømt med sammenlagt score fra de to beste bølgene. Surfingen MÅ foregå i Norge, og innenfor den gitte tidsperioden 17.mai til 17.juni (mulig forlengelse dersom det ikke skulle være godt nok swell i perioden).

Det vil bli dømt etter vanlige kriterier, hvor score også tar hensyn til muligheter for prestasjon etter forholdene det surfes i.

Dommere:

-      Hasse Lindborg (hoveddommer)

-      Seamus Fox

-      Jørgen Michaelsen

-      Henning Kvisberglien

-      Wes Schaftenaar

-      Marcos Cuneo

Pallplasser vil gi heder og ære, bra stæsj fra Surfshop.no og Srfsnosk8.no, samt en deilig bonus i surfekassa på 1500 NOK for førsteplass og 1000 NOK til andreplass.(pengepremier i klassene: Open herre, Open dame og longboard).

For å delta, registrer deg og dine bølger HER!

Surf´sup!

Hilsen Brettforbundet og surfekomiteen.

NM på Geilo sendes direkte!
20.4.2021

NM på Geilo sendes direkte!

På søndag ruller vi i gang et koronatilpasset norgesmesterskap for toppidretten, i Geiloparken

Se filmen fra TruseTorsdag i Gråkallparken!
20.4.2021

Se filmen fra TruseTorsdag i Gråkallparken!

Med 85 jenter på plass ble TruseTorsdag i Gråkallparken ble en kjempesuksess!

Kleveland med sammenlagtseier etter overlegen førsteplass i Silvaplana!
28.3.2021

Kleveland med sammenlagtseier etter overlegen førsteplass i Silvaplana!

‍Marcus Kleveland rundet av verdenscupen med med hele 96 poeng dagens konkurranse i Sveits.

NM i Trysil avlyses
27.3.2021

NM i Trysil avlyses

I likhet med de andre arrangementer denne vinteren, må også årets norgesmesterskap i Trysilparken vike på grunn av smittesituasjonen

Følg sesongsvslutningen i Silvaplana her!
25.3.2021

Følg sesongsvslutningen i Silvaplana her!

Syv kjørere er klare for sesongens siste verdenscup, i Sveis. Her er alt du trenger å vite om konkurransen

Overlegen Kleveland i WC Aspen
20.3.2021

Overlegen Kleveland i WC Aspen

Comeback-eventyret forsetter for verdensmester Marcus Kleveland. Med dagens seier leder han verdenscupen sammenlagt.