Surfekonkurranse 17. mai - 17. juni.

De siste månedene har vært preget av mindre reising og mulighet for å duckdive seg bort fra bekymringer på land. Brettforbundet har naturligvis ikke kunnet holde arrangementer som planlagt, men selv om bølgene nå begynner å flate ut for sesongen, inviterer vi til en måned digital surfekonkurranse med startskudd 17.mai.

Konkurransen avholdes i klassene:

- Open herre

- Open dame

- Longboard mix

- Junior gutt (13-18 år)

- Junior jente (13-18 år)

Formatet er testet ut internasjonalt den siste tiden, og innebærer at hver deltaker laster opp video av maks ti bølger (NB: én kort video per bølge!), og blir dømt med sammenlagt score fra de to beste bølgene. Surfingen MÅ foregå i Norge, og innenfor den gitte tidsperioden 17.mai til 17.juni (mulig forlengelse dersom det ikke skulle være godt nok swell i perioden).

Det vil bli dømt etter vanlige kriterier, hvor score også tar hensyn til muligheter for prestasjon etter forholdene det surfes i.

Dommere:

-      Hasse Lindborg (hoveddommer)

-      Seamus Fox

-      Jørgen Michaelsen

-      Henning Kvisberglien

-      Wes Schaftenaar

-      Marcos Cuneo

Pallplasser vil gi heder og ære, bra stæsj fra Surfshop.no og Srfsnosk8.no, samt en deilig bonus i surfekassa på 1500 NOK for førsteplass og 1000 NOK til andreplass.(pengepremier i klassene: Open herre, Open dame og longboard).

For å delta, registrer deg og dine bølger HER!

Surf´sup!

Hilsen Brettforbundet og surfekomiteen.

NM i Bodø utsettes til 2021
27.5.2020

NM i Bodø utsettes til 2021

Skateboard-NM, som skulle rulles ut i Bodø neste måned, avlyses på grunn av korona.

SkateboardAwards 2020
23.5.2020

SkateboardAwards 2020

Se hele SkateboardAwards 2020!

Stem på årets skater!
15.5.2020

Stem på årets skater!

Nominasjonene til den gjeveste prisen til SkateboardAwards er klare. Se hvem som er nominert og stem!

Kevin Bækkel: REAL STREET 2020
12.5.2020

Kevin Bækkel: REAL STREET 2020

En ny runde med X Games sin Real Street er i gang, og i år er vår egen Kevin Bækkel en av seks skatere som er plukket ut til konkurransen.

Foul Play: Norway’s Skate Ban
9.5.2020

Foul Play: Norway’s Skate Ban

I dag er det 31 år siden skateboard-forbudet i Norge ble opphevet. Se dokumentaren om forbudstiden fra Olympic Channel!

Hanne blir landslagskjører
8.5.2020

Hanne blir landslagskjører

Vi ønsker Hanne Eilertsen velkommen til snowboardlandslaget!