Surfekonkurranse 17. mai - 17. juni.

De siste månedene har vært preget av mindre reising og mulighet for å duckdive seg bort fra bekymringer på land. Brettforbundet har naturligvis ikke kunnet holde arrangementer som planlagt, men selv om bølgene nå begynner å flate ut for sesongen, inviterer vi til en måned digital surfekonkurranse med startskudd 17.mai.

Konkurransen avholdes i klassene:

- Open herre

- Open dame

- Longboard mix

- Junior gutt (13-18 år)

- Junior jente (13-18 år)

Formatet er testet ut internasjonalt den siste tiden, og innebærer at hver deltaker laster opp video av maks ti bølger (NB: én kort video per bølge!), og blir dømt med sammenlagt score fra de to beste bølgene. Surfingen MÅ foregå i Norge, og innenfor den gitte tidsperioden 17.mai til 17.juni (mulig forlengelse dersom det ikke skulle være godt nok swell i perioden).

Det vil bli dømt etter vanlige kriterier, hvor score også tar hensyn til muligheter for prestasjon etter forholdene det surfes i.

Dommere:

-      Hasse Lindborg (hoveddommer)

-      Seamus Fox

-      Jørgen Michaelsen

-      Henning Kvisberglien

-      Wes Schaftenaar

-      Marcos Cuneo

Pallplasser vil gi heder og ære, bra stæsj fra Surfshop.no og Srfsnosk8.no, samt en deilig bonus i surfekassa på 1500 NOK for førsteplass og 1000 NOK til andreplass.(pengepremier i klassene: Open herre, Open dame og longboard).

For å delta, registrer deg og dine bølger HER!

Surf´sup!

Hilsen Brettforbundet og surfekomiteen.

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.