Tilskuddsordning for aktivitet og arrangement

Alle klubber som kan søke om tilskudd oppfordres til å søke her!

Formålet med ordningen er å stimulere til aktivitet i frivillige lag og organisasjoner, men ordningen er også gjeldende for arrangement eller aktivitet som må avlyses på grunn av restriksjoner eller råd fra myndighetene i forbindelse med Covid-19.

Ordningen gjelder for perioden 1. januar til 31. oktober 2021. Arrangementer og aktiviteter i perioden 25. september – 31. oktober kunne gjennomføres som normalt da det ikke var nasjonale smittevernrestriksjoner, men dersom dere kan dokumentere at arrangementet eller aktiviteten i denne perioden ble avlyst eller nedskalert som følge av restriksjoner eller råd fra myndighetene før gjenåpningen den 25. september eller nye offentlige restriksjoner kan dere likevel søke om tilskudd.

For mer informasjon om tilskuddsordningen, trykk her!

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.