Tilskuddsordning for aktivitet og arrangement

Alle klubber som kan søke om tilskudd oppfordres til å søke her!

Formålet med ordningen er å stimulere til aktivitet i frivillige lag og organisasjoner, men ordningen er også gjeldende for arrangement eller aktivitet som må avlyses på grunn av restriksjoner eller råd fra myndighetene i forbindelse med Covid-19.

Ordningen gjelder for perioden 1. januar til 31. oktober 2021. Arrangementer og aktiviteter i perioden 25. september – 31. oktober kunne gjennomføres som normalt da det ikke var nasjonale smittevernrestriksjoner, men dersom dere kan dokumentere at arrangementet eller aktiviteten i denne perioden ble avlyst eller nedskalert som følge av restriksjoner eller råd fra myndighetene før gjenåpningen den 25. september eller nye offentlige restriksjoner kan dere likevel søke om tilskudd.

For mer informasjon om tilskuddsordningen, trykk her!

Rent Særforbund
7.12.2021

Rent Særforbund

Høsten 2021 ble Brettforbundet sertifisert som Rent Særforbund.

Røisland på pallen i Steamboat
5.12.2021

Røisland på pallen i Steamboat

‍Mons Røisland tok tredjeplassen i dagens big air-finale i Steamboat USA, og samler dermed dyrebare poeng til OL-kvalifisering.

Seksuell trakassering
3.12.2021

Seksuell trakassering

Seksuell trakassering skal meldes fra om

Disse er nominert til SnowboardAwards!
2.12.2021

Disse er nominert til SnowboardAwards!

Tiden er inne for å kåre årets beste snowboard-prestasjoner. Først ut er Årets triks. Se hvem som er nominert og stem frem din favoritt!

Dobbel pallplass i debuten
30.11.2021

Dobbel pallplass i debuten

‍Niklas Bøyesen Lohne-Hansen tok både andre- og tredjeplass i sin første Europacup. Nå ser målet om VM på hjemmebane lyst ut!

Følg verdenscupen i Steamboat her!
29.11.2021

Følg verdenscupen i Steamboat her!

‍Lørdag 4. november er det klart for andre stopp i verdenscupen, med big air i USA. Her finner du alt du trenger å vite om konkurransen.