Webinar: Hvordan kan du som forelder best mulig støtte og trygge din idrettsungdom?

Bli med på Sunn Idretts viktige webinar for foreldre mandag 8. november!

For deg som idrettsforelder kan det oppstå usikkerhet rundt ungdommer og deres forhold til mat, kropp og mental helse. Ungdommene er i en sårbar utviklingsfase, og det hersker mange myter om kosthold, trening og dietter. Hvordan kan vi som foreldre møte ungdommen gjennom disse årene?

Etter dette webinaret tar du med deg praktiske tips og råd til din idrettsungdom. Du vil blant annet få innsikt i hvordan trening bør tilpasses utviklingsfasen, hvordan vite at ungdommen spiser nok og variert og hvordan kommunisere med ungdommen rundt kropp og vekt.

Du får også en unik mulighet til å kunne stille konkrete spørsmål du måtte ha til våre kvalifiserte foredragsholdere.

Foredragsholdere

Halvard Grendstad, forsker ved Norges idrettshøgskole

Kristin L. Jonvik og Katja S. Ødegaard, rådgivere Sunn idrett

Mathias Almenningen, rådgiver i psykologi

Deltakelse ergratis, men krever påmelding innen 4. november

Kun de som har meldt seg på vil få lenken til arrangementet på mail (den legges ikke ut her).

Meld deg på her!

Rent Særforbund
7.12.2021

Rent Særforbund

Høsten 2021 ble Brettforbundet sertifisert som Rent Særforbund.

Røisland på pallen i Steamboat
5.12.2021

Røisland på pallen i Steamboat

‍Mons Røisland tok tredjeplassen i dagens big air-finale i Steamboat USA, og samler dermed dyrebare poeng til OL-kvalifisering.

Seksuell trakassering
3.12.2021

Seksuell trakassering

Seksuell trakassering skal meldes fra om

Disse er nominert til SnowboardAwards!
2.12.2021

Disse er nominert til SnowboardAwards!

Tiden er inne for å kåre årets beste snowboard-prestasjoner. Først ut er Årets triks. Se hvem som er nominert og stem frem din favoritt!

Dobbel pallplass i debuten
30.11.2021

Dobbel pallplass i debuten

‍Niklas Bøyesen Lohne-Hansen tok både andre- og tredjeplass i sin første Europacup. Nå ser målet om VM på hjemmebane lyst ut!

Følg verdenscupen i Steamboat her!
29.11.2021

Følg verdenscupen i Steamboat her!

‍Lørdag 4. november er det klart for andre stopp i verdenscupen, med big air i USA. Her finner du alt du trenger å vite om konkurransen.