Webinar: Hvordan kan du som forelder best mulig støtte og trygge din idrettsungdom?

Bli med på Sunn Idretts viktige webinar for foreldre mandag 8. november!

For deg som idrettsforelder kan det oppstå usikkerhet rundt ungdommer og deres forhold til mat, kropp og mental helse. Ungdommene er i en sårbar utviklingsfase, og det hersker mange myter om kosthold, trening og dietter. Hvordan kan vi som foreldre møte ungdommen gjennom disse årene?

Etter dette webinaret tar du med deg praktiske tips og råd til din idrettsungdom. Du vil blant annet få innsikt i hvordan trening bør tilpasses utviklingsfasen, hvordan vite at ungdommen spiser nok og variert og hvordan kommunisere med ungdommen rundt kropp og vekt.

Du får også en unik mulighet til å kunne stille konkrete spørsmål du måtte ha til våre kvalifiserte foredragsholdere.

Foredragsholdere

Halvard Grendstad, forsker ved Norges idrettshøgskole

Kristin L. Jonvik og Katja S. Ødegaard, rådgivere Sunn idrett

Mathias Almenningen, rådgiver i psykologi

Deltakelse ergratis, men krever påmelding innen 4. november

Kun de som har meldt seg på vil få lenken til arrangementet på mail (den legges ikke ut her).

Meld deg på her!

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.