Brettforbundet permitterer deler av administrasjonen

Som et resultat av koronaviruset reduserer Brettforbundet driften for å sikre aktivitet i årene som kommer.

– Vi er inne i en usikker og krevende periode hvor vi har vært nødt til å ta grep. Å permittere ansatte har vært en vanskelig avgjørelse, men samtidig helt avgjørende for at vi skal kunne fortsette å skape aktivitet den dagen alt dette er over, sier Generalsekretær Bijora Sardarian.

For drøye to uker siden ble alle Brettforbundets arrangementer avlyst ut april, som følge av nasjonale og lokale retningslinjer. Dette kommer i en periode hvor aktivitetsnivået i Brettforbundet er på sitt høyeste, og innebærer stans av 13 arrangementer.

Les også:  Brettnorge og koronaviruset, dette gjør Brettforbundet nå

Permitteringene trer i kraft førstkommende mandag, og omfatter omtrent 65 prosent av kapasiteten.

– I en situasjonen som heldigvis er helt ny for oss alle, må vi tenke nytt. Sammen med våre gode samarbeidspartnere Norsk Tipping og DNB ser vi blant annet på hvordan vi kan skape aktivitet digitalt. I denne perioden skal vi også ivareta klubber, miljøet og medlemmer, avslutter Bijora Sardarian.

Styret i Brettforbundet understreker at permitteringene et nødvendig grep for å sikre Brettforbundets arbeidsplasser.

– Forbundet er en situasjon hvor vi er ute av stand til å utøve kjernevirksomheten vår som normalt. Styret kan derfor ikke se at vi har noe annet valg enn å vedta effektive tiltak. Vi vet at dette dessverre vil kunne få negative konsekvenser for alle forbundets fantastiske og dedikerte ansatte, men vil samtidig vil sikre forbundets arbeidsplasser på lengre sikt, sier president i Brettforbundet Ola Keul.

NM på Geilo sendes direkte!
20.4.2021

NM på Geilo sendes direkte!

På søndag ruller vi i gang et koronatilpasset norgesmesterskap for toppidretten, i Geiloparken

Se filmen fra TruseTorsdag i Gråkallparken!
20.4.2021

Se filmen fra TruseTorsdag i Gråkallparken!

Med 85 jenter på plass ble TruseTorsdag i Gråkallparken ble en kjempesuksess!

Kleveland med sammenlagtseier etter overlegen førsteplass i Silvaplana!
28.3.2021

Kleveland med sammenlagtseier etter overlegen førsteplass i Silvaplana!

‍Marcus Kleveland rundet av verdenscupen med med hele 96 poeng dagens konkurranse i Sveits.

NM i Trysil avlyses
27.3.2021

NM i Trysil avlyses

I likhet med de andre arrangementer denne vinteren, må også årets norgesmesterskap i Trysilparken vike på grunn av smittesituasjonen

Følg sesongsvslutningen i Silvaplana her!
25.3.2021

Følg sesongsvslutningen i Silvaplana her!

Syv kjørere er klare for sesongens siste verdenscup, i Sveis. Her er alt du trenger å vite om konkurransen

Overlegen Kleveland i WC Aspen
20.3.2021

Overlegen Kleveland i WC Aspen

Comeback-eventyret forsetter for verdensmester Marcus Kleveland. Med dagens seier leder han verdenscupen sammenlagt.