Brettforbundet permitterer deler av administrasjonen

Som et resultat av koronaviruset reduserer Brettforbundet driften for å sikre aktivitet i årene som kommer.

– Vi er inne i en usikker og krevende periode hvor vi har vært nødt til å ta grep. Å permittere ansatte har vært en vanskelig avgjørelse, men samtidig helt avgjørende for at vi skal kunne fortsette å skape aktivitet den dagen alt dette er over, sier Generalsekretær Bijora Sardarian.

For drøye to uker siden ble alle Brettforbundets arrangementer avlyst ut april, som følge av nasjonale og lokale retningslinjer. Dette kommer i en periode hvor aktivitetsnivået i Brettforbundet er på sitt høyeste, og innebærer stans av 13 arrangementer.

Les også:  Brettnorge og koronaviruset, dette gjør Brettforbundet nå

Permitteringene trer i kraft førstkommende mandag, og omfatter omtrent 65 prosent av kapasiteten.

– I en situasjonen som heldigvis er helt ny for oss alle, må vi tenke nytt. Sammen med våre gode samarbeidspartnere Norsk Tipping og DNB ser vi blant annet på hvordan vi kan skape aktivitet digitalt. I denne perioden skal vi også ivareta klubber, miljøet og medlemmer, avslutter Bijora Sardarian.

Styret i Brettforbundet understreker at permitteringene et nødvendig grep for å sikre Brettforbundets arbeidsplasser.

– Forbundet er en situasjon hvor vi er ute av stand til å utøve kjernevirksomheten vår som normalt. Styret kan derfor ikke se at vi har noe annet valg enn å vedta effektive tiltak. Vi vet at dette dessverre vil kunne få negative konsekvenser for alle forbundets fantastiske og dedikerte ansatte, men vil samtidig vil sikre forbundets arbeidsplasser på lengre sikt, sier president i Brettforbundet Ola Keul.

Snowboardnerder søkes til snowboardawards
5.8.2020

Snowboardnerder søkes til snowboardawards

‍- men vi trenger jurymedlemmer og nominasjoner

Til minne om Tom «Tommen» Bjerknæs
21.7.2020

Til minne om Tom «Tommen» Bjerknæs

Livskunstneren, snowboarderen og legenden Tom «Tommen» Bjerknæs har gått over i historien, og etterlater seg et stort tomrom i brettnorge.

Tangerud og Pedersen er norgesmestere!
29.6.2020

Tangerud og Pedersen er norgesmestere!

Skyhøyt nivå og rå skating i gårsdagens norgesmesterskap på Hamar.

Disse er kvalifisert til NM på Hamar
19.6.2020

Disse er kvalifisert til NM på Hamar

Resultatene til insta-kvalifiseringen er klare!

– Rett og slett en av de råeste opplevelsene jeg har hatt
18.6.2020

– Rett og slett en av de råeste opplevelsene jeg har hatt

‍Brettforbundet har vært på befaring i et av verdens mest populære wavepools.

Tromsø - Drømmenes Paris
12.6.2020

Tromsø - Drømmenes Paris

I starten av mars, var Norsk Tippings jenteteam og Sensesse på tur til Tromsø for å filme sesongens beste street-edit 🔥