Disse er klare for junior-VM i Leysin og EYOF i Finland!

Junior-VM i Leysin 9.-13. mars

9.-13. mars er det endelig klart for junior-VM i Leysin, Sveits. Brettforbundet sender en tropp på seks utøvere som skal kjempe om medaljer i slopestyle og big air. Her finner du alt du trenger å vite om konkurransen!

Jeg gleder meg veldig til junior VM og EYOF. Disse juniorene har vist høyt nivå i noen år nå og gleder meg til å se de action. De er fremtiden for snowboard-Norge” - sier Rekruttlandslagstrener Morten Kleivdal.

Følgende utøvere stiller for Norge (aldersgruppe 2004-2008):

Emrik Kirkevoll

Tobias Lunn

Emil Bjønnes

Emil Laastad

Sander Danielsen

Niklas Sukke

Trener: Morten Kleivdal

Dessverre ble ingen jenter tatt ut da de ikke møtte uttakskriteriene, men vi håper på nye muligheter neste gang og gleder oss til å se utviklingen deres videre!

Leysin 22 FIS Park & Pipe Junior World Championships - Aigle, Leysin, Les  Mosses

Program - junior-VM

Program slopestyle:

Onsdag 09. Mars: Kvalifisering

Torsdag 10. Mars: Finale

Program big air:

Lørdag 12. Mars: Kvalifisering

Søndag 13. Mars: Finale

Se her for mer informasjon om programmet eller følg med på @brettforbundet_snow for daglige oppdateringer!

Les om junior-VM i 2019 her!

Leysin a retrouvé son statut d’antan

EYOF, Vuokatti i Finland  22. - 25. mars

22.-25. mars er det endelig klart for European Youth Olympic Festival, hvor rundt 2 000 lagmedlemmer fra 47 europeiske nasjonale olympiske komiteer er klare for å delta i ni sportsgrener! Her finner du alt du trenger å vite om konkurransen.

EYOF er en god inngangsport til de olympiske leker, med mange medaljevinnere som har vunnet medaljer ved et olympiske leker. Arrangementet gir unge toppidrettsutøvere en første smakebit på hvordan en olympisk begivenhet er, samtidig som den oppmuntrer flere ungdommer til å utøve sport og lede en sunn livsstil.

Meningen med EYOF er at unge utøvere skal få kjenne på den olympiske følelsen der deltagelse er viktigere enn resultatet, men jeg tror at dette vil være en god motivasjonsboost til å satse mot et eventuelt OL i fremtiden - sier sportssjef Per Iver Grimsrud.

Ungdom mellom 14 og 18 år er kvalifisert for å kjøre og nivået blant disse ungdommene er skyhøyt. Brettforbundet stiller med utøvere som skal konkurrere i både big air og slopestyle.

Følgende norske utøvere er tatt ut (aldersgruppe 2004-2005):

Embrik Kirkevoll

Tobias Lunn

Sander Danielsen

Emil Bjønnes

Kamilla Espeli Olsen

Trener: Christian Christensen

Vuokatti Snowpark - Vuokatti

Program - EYOF

Program Big Air:

Onsdag 22. Mars: Kvalifisering og finale

Program Slopestyle:

Fredag 24. Mars: Kvalifisering

Lørdag 25. Mars: Finale

Følg med på @brettforbundet_snow for daglige oppdateringer!

Les om ungdoms-OL 2020 her!

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.