Nå kan du melde deg på årets NM i snowboard på Uvdal/Geilo!

Etter at fjorårets NM i Trysil dessverre måtte vike som følge av smittesituasjonen har vi endelig gleden av å kunne invitere alle ivrige snowboardere til norgesmesterskap i snowboard igjen - denne gangen på Uvdal/Geilo 31. mars - 4. april!

MELD DEG PÅ HER!

I den forbindelse skal også H. M. Kongens Pokal (Kongepokalen) nok en gang deles ut til beste prestasjon under samtlige konkurranser i NM. Kongepokalen går med det til overall-vinnerne i NM. Se eventet for mer informasjon.

Foto: Daniel Tengs

Da NM på Trysil 2021 dessverre ble avlyst på grunn av smittesituasjonen og de nasjonale retningslinjene ble det imidlertid gjennomført et mesterskap kun for landslag og toppidrettsskolene NTG Geilo, Wang og Hovden Skigymnas. Da var det landslagskjørerne Hanne Eilertsen og Marcus Kleveland som stakk av med kongepokalene. Les saken her.

Nå kan din klubb søke om å arrangere en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023
18.5.2022

Nå kan din klubb søke om å få en NorgesCup i Snowboard kommende for sesong 2022/2023

Trenerbytte på snowboardlandslaget!
16.5.2022

Trenerbytte på snowboardlandslaget!

Marius Håker gir seg som landslagstrener og gir stafettpinnen videre til Morten Kleivdal.

Dette er landslagstroppen 2022-2023
13.5.2022

Dette er landslagstroppen 2022-2023

Endelig kan vi presentere landslagene for sesongen 2022-2023!

Kristian Moen legger opp!
12.5.2022

Kristian Moen legger opp!

Etter 5 år på landslaget legger Kristian Moen brettet på hyllen!

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!
2.5.2022

Årets første Norgescup i downhill skateboarding er gjennomført!

I vanskelige værforhold ble årets første Norgescup i downhill skateboarding gjennomført.

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator
29.4.2022

Ny kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator

Solveig Strømme er Brettforbundets nye kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator.