Ståle tok bronse i Dew Tour!

Det ble en veldig spennende slopestyle-finale i Copper Mountain. Som sistemann ut leverte Sandbech et rått run og kapret tredjeplassen, bak Red Gerrard og Brock Crouch.

– Det er digg å være på pallen ass! Det var litt for mykt, så man sleit jo litt med farta. Jeg fikk melding av Sondre Hylland med tips om å ta av meg jakka i siste run. Jeg tok av meg jakka og strammet buksa for å få mer fart. Heldigvis klarte jeg å ende opp på pallen, sier Sandbech.

Se resultatlistene her!

Foto: Daniel Tengs.

I fjor stakk Sandbech av med seieren i den samme konkurransen. Les mer her.

– Nivået var høyt. Det var jævlig bra på rails, mens på hoppene ble kanskje steppet litt ned fra det vi hadde sett for oss, på grunn av farta. I run to begynte likevel folk å gjøre vanlige finalerun - det skjer et eller annet oppi hodet på folk når det er konkurranse. Det er deilig å ha en pall denne sesongen her også, håper det blir et par til, sier Sandbech.

Flere av konkurransene ble utsatt på grunn av dårlig vær, inkludert torsdagens kvalik for guttene. Dermed var alle de norske videre til finalen. På lørdagen klarnet det heldigvis opp og finalen kunne gå som normalt.

Foto: Daniel Tengs

– Det er deilig å se Ståle på pallen igjen. Han viser nok en gang at han fortsatt er en av de beste når han tar tredjeplassen i dette feltet. Det var krevende forhold, med en del fartsproblemer og mye vind, men Ståle kjører på erfaring og er smart i hvordan han legger opp runnet sitt, sier landslagssjef Per Iver Grimsrud.

I Laax Open i januar var Ståle også en av favorittene og endte opp på fjerdeplass.

Foto: Daniel Tengs.

Fire norske kjørere var med i dagens finale. Fridtjof Sæther Tischendorf tok 10.plass, Torgeir Bergem tok 11.plass og Mons Røisland 17.plass.

I morgen er det damenes tur, der Silje Norendal skal kjøre sin første konkurranse etter en måned med skade. Finalen kan du se direkte på dewtour.com

Foto: Daniel Tengs

Tangerud og Pedersen er norgesmestere!
29.6.2020

Tangerud og Pedersen er norgesmestere!

Skyhøyt nivå og rå skating i gårsdagens norgesmesterskap på Hamar.

Disse er kvalifisert til NM på Hamar
19.6.2020

Disse er kvalifisert til NM på Hamar

Resultatene til insta-kvalifiseringen er klare!

– Rett og slett en av de råeste opplevelsene jeg har hatt
18.6.2020

– Rett og slett en av de råeste opplevelsene jeg har hatt

‍Brettforbundet har vært på befaring i et av verdens mest populære wavepools.

Tromsø - Drømmenes Paris
12.6.2020

Tromsø - Drømmenes Paris

I starten av mars, var Norsk Tippings jenteteam og Sensesse på tur til Tromsø for å filme sesongens beste street-edit 🔥

Best trick Hamar
10.6.2020

Best trick Hamar

Kvalifiseringen til NM på Hamar er i gang!

NM i Bodø utsettes til 2021
27.5.2020

NM i Bodø utsettes til 2021

Skateboard-NM, som skulle rulles ut i Bodø neste måned, avlyses på grunn av korona.