Slik blir X Games Hafjell

Årets gjeveste snowboard-konkurranse i Norge er rett rundt hjørnet, med Sandbech, Kleveland, Røisland, Tischendorf og Eckhoff i den norske troppen. Snowboardkonkurransene starter med big air og knuckle huck på lørdagen, før slopestyle-finale på søndag.

Hele eventet sendes direkte på NRK Sport, med blant andre Jonas Greve i studio. Sjekk ut sendeplanen her!

Kjøp billetter til X Games Hafjell her!

Lørdag 7. mars - big air og knuckle huck

15:30: KVINNER BIG AIR-FINALE

Snowboard-delen av X Games sparkes starter med damenes big air-finale. Her er det dessverre ingen norske med, ettersom Silje er ute med benbrudd.

17:30: MENN BIG AIR-FINALE

Norske kjørere: Ståle Sandbech, Marcus Kleveland og Mons Røisland.

Dette er Marcus Kleveland sin første ordentlige konkurranse etter at han knuste kneskålen for litt over et år siden. I januar kjørte han sin aller første konkurranse etter skaden, og tok andreplassen i Knuckle Huck i X Games Aspen.

Se fullstendig kjøreliste her!

19:30: KNUCKLE HUCK

Knuckle Huck er mer eller mindre laget for Marcus, som er den som har fått leking på kulen opp i vinden, og arrangeres for først gang i Norge. Fridtjof Sæther Tischendorf vant også denne konkurransen under X Games Aspen i 2019. I årets konkurranse i Aspen tok han også tredjeplassen rett bak Kleveland. Sammen med rekrutt-landslagskjører Mathias Eckhoff, som er kjent for sin kreative kjøring, stiller altså de norske sterkt.

Mons Røisland tok sølvmedalje slopestyle under X Games Aspen i januar.
Foto: Daniel Tengs

Søndag 8. mars - Slopestyle

10:30: KVINNER SLOPESTYLE-FINALE

Også her var Silje Norendal eneste inviterte. Dermed blir det ingen norske å se i denne konkurransen heller.

13:30: MENN SLOPESTYLE-FINALE

Norske kjørere: Ståle Sandbech, Marcus Kleveland og Mons Røisland.

Helgen avsluttes med det som kanskje er ansett som høydepunktet. Også her er det Ståle, Marcus og Mons som er invitert. Mons har allerede sikret seg en slopestyle-medalje X Games Aspen og vil uten tvil være en av favorittene i helgen. Det samme gjelder Ståle, som er en av sportens mest rutinerte slopestyle-kjørere.

Se hele programmet her!

Stem frem årets klubb!
28.9.2020

Stem frem årets klubb!

Er klubben din blant de nominerte til Snowboardawards?

Stem på Årets bilde!
25.9.2020

Stem på Årets bilde!

Foto har alltid vært en enormt viktig del av snowboarding. Disse fem er nominert til Årets Bilde 2020

Årets triks
21.9.2020

Årets triks

Stem frem årets triks til Snowboardawards!

Disse er nominert til Årets Gjennombrudd!
18.9.2020

Disse er nominert til Årets Gjennombrudd!

Nominasjonene til årets digitale Snowboardawards er endelig klare. Stem frem den du mener fortjener prisen for årets gjennombrudd!

Medlemsfordel | Snø
14.9.2020

Medlemsfordel | Snø

Som medlem av klubb tilknyttet Brettforbundet får du medlemsfordeler på Snø.

Takk for godt oppmøte!
11.9.2020

Takk for godt oppmøte!

Takk for godt oppmøte, spennende spørsmål, og ikke minst, nyttige innspill!