Terminlisten for vinteren er endelig her!

Terminlisten for vinteren er endelig her!

Endelig er terminlisten for 2024 satt og vi er klare for en helt rå arrangementssesong fylt med Parasamling, Norgescup, Norgesmesterskap, King of the North og andre events.

Årets terminliste inkluderer en rekke events for alle og enhver. Parkene vil være i topp stand og klare til å ta imot alle ivrige snowboardere. Vi håper dere ser frem til den kommende sesongen like mye som vi gjør, og vi er utrolig stoka på stedene vi skal til denne sesongen.

PARASAMLING

3. desember har vi gleden av å invitere til parasamling i Tryvann sammen med Funkis snowboardklubb. Arrangementet vil være åpent for alle. Følg med på Brettforbundets nettside for mer info.  

NORGESCUP

3.-4. februar starter endelig Norgescupen igjen, hvor årets første slopestyle- og big-air-konkurranse står for tur, denne gang på Dombås med Dombås IL Snowboard. Mer info kommer her. Deretter vil KIF snowboard, i år som i fjor, arrangere boardercrosscamp 10.-11. februar (mer info kommer her, samt arrangere norgescup og NM i snowboardcross sammen med Brettforbundet på Skimore Kongsberg 17.-18. februar. Mer info kommer her.

Acacia Rose under NM i Hovden 2023
Foto: Daniel Tengs

2.-3. mars tar vi gledelig turen opp til Trondheim snowboardklubb og Vassfjellet igjen, hvor det nok en gang vil arrangeres norgescup i slopestyle og big air. Mer info kommer her.

Fabian Hertzerg under NC på Vassfjellet 2023
Foto: Pernille Holsvik
God stemning under NC Vassfjellet 2023
Foto: Pernille Holsvik

Senere samme måned inviterer også Geilo snowboardklubb i samarbeid med Brettforbundet til NC i slopestyle den 9. mars på SkiGeilo - mer info kommer her, mens Wyller og Heming Adrenalin i samarbeid med Brettforbundet står klare for nok en big air-konkurranse den 16. mars på Skimore Oslo. Mer info kommer her.


Årets norgescup byr med andre ord på varierte parker rundt om i landet, med en god blanding av både slopestyle, big air og snowboardcross som grener.

NORGESMESTERSKAP

Samme helg som norgescupen i snowboardcross på Skimore Kongsberg arrangeres, kjøres det også NM i snowboardcross på samme sted, 18. februar. KIF snowboard har lang og god erfaring innen snowboardcross, hvor klubben ved en rekke anledninger har lagt til rette for råe arrangement. I fjor var det også et spesielt høyt deltakertall, hvor vi så at grenen fortsetter å tiltrekke seg både erfarne og nye utøvere. Vi ser derfor veldig frem til kommende sesong og håper på å se enda flere deltakere. Mer info kommer her.

SBX 2023
Foto: Jørn Simen Aaboe

Deretter arrangerer Brettforbundet nok en gang NM i halfpipe 17. mars i Wyller samme helg som norgescupen i big air finner sted. Fjorårets NM i pipe inkluderte rundt 50 utøvere i pipen – som leverte på et solid, høyt nivå. Vi ser derfor veldig frem til årets NM i pipe også. Mer info kommer her.

Terje Haakonsen under NM i halfpipe 2023
Foto: Jørn Simen Aaboe

Etter NM i halfpipe, nærmer vi oss sesongens siste norgesmesterskap, som i år blir arrangert av lokalklubben Hemsedal FreeX i samarbeid med Brettforbundet på Skistar Hemsedal.

Marcus Kleveland under NM på Hovden 2023
Foto: Daniel Tengs

5.-7. april står Hemsedal FreeX, Skistar Hemsedal og Brettforbundet klare for å ønske alle snowboardere velkommen til NM i slopestyle og big air. Med en ny park fra i fjor og med ny heis i år vil anlegget være i topp stand og ha alle forutsetninger klare for å tilrettelegge for optimale forhold et norgesmesterskap verdig. Vi er derfor veldig stoka på, og takknemlige for, at NM blir i Hemsedal denne sesongen og ser frem til en rå helg i april! Mer info kommer her.

Øyvind Kirkhus under NM på Hovden 2023
Foto: Daniel Tengs

Neste års NM blir derfor, i år som i fjor, delt inn i tre anlegg, der de som driver anleggene er spesialister på den grenene de skal arrangere NM i. Vi ser derfor veldig frem til kommende sesong og håper å se så mange snowboardere som mulig der!

KING OF THE NORTH

Endelig er King of the North tilbake! Torgeir Bergrem, Mushroom Crew og Brettforbundet inviterer til King of the North i Wyller 23. Mars 2023. Mer info kommer her!

ANDRE ARRANGEMENT

Brettkveld på SNØ - Lørenskog - Torsdager fra 2. november – 30. november. Les mer her!

Railjam under SNØ sin Alpeuke - Lørenskog - Lørdag 28. oktober. Les mer her!  

Bang Slalom Solheisen - Hemsedal - 27. april 2024. Mer info kommer her!

FORSIKRING/LISENS

«Lisens» er din forsikring dersom uhellet skulle skje på trening eller konkurranse, i inn- eller utland. Lisensen dekker ikke bare konkurranser, men er også for deg som ønsker en større trygghet og forsikring som dekker snowboard-, skateboard- og surf-aktivitet.

Som deltager av konkurranser (NM og NC) og camper arrangert av Brettforbundet er du pålagt å ha gyldig lisens.

Med forsikring gjennom Brettforbundet dekkes blant annet:

  • Om du faller og skader deg ut 10-trinnstrappa
  • Om du faller i parken en lørdag i vinterferien
  • Er uheldig og tryner i en NorgesCup

OBS: Forsikringen for kalenderåret 2024 vil bli lansert/blir tilgjengelig fra 01.01.2024. Trenger du aktiv forsikring for siste del av kalenderåret 2023? Finn rabattert pris her. Les mer om forsikring her!  

 

Følg med på vår aktivitetskalender der vi oppdaterer fortløpende gjennom sesongen! Vi gleder oss

Se så mye annet spennende!

Slalom Skateboard European Championship
16.5.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Slalom Skateboard European Championship

Europamesterskap i slalom skateboard 18. og 19. mai i Frankrike

Olympic Qualifier Series 2024
16.5.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Olympic Qualifier Series 2024

Info om Olympic Qualifier Series i Shanghai her

Springsession Dombås
7.5.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Springsession Dombås

Springsession på Dombås 2.–5.mai

World Junior Surfing Championship
1.5.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

World Junior Surfing Championship

To norske surfere med i VM i surfing i El Salvador

Her er landslagene 2024/2025
30.4.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Her er landslagene 2024/2025

Her er snowboardlandslagene for 2024/2025-sesongen

Bang Slalom
30.4.2024
Ikon brettIkon brettIkon brettBrettforbundet logo symbol

Bang Slalom

Bang Slalom Hemsedal 27. april 2024

alle artikler